USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські боксери орендують зал за 12 тисяч гривень на місяць

21 Квітня 2021 22:51
Два роки тому зал, де тренувалися боксери у Ковелі, віддала міська рада для занять танців і карате. В результаті спортсмени, які мають чимало досягнень на чемпіонатах світового масштабу, мусили шукати інше приміщення. Тепер вони орендують зал для тренувань за 12 тисяч гривень на місяць.

Про це стало відомо під час засідання сесії облради 21 квітня.

Депутат Іван Мирка просив посприяти у вирішенні проблем Ковельської школи боксу. Він зазначив: спортсмени мають значні досягнення, вихованці школи часто здобувають перші місця на чемпіонатах Європи. Приміром, вихованка школи Тетяна Коб не раз здобувала перемоги на міжнародних змаганнях і брала участь в Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро.

«Донедавна у Ковелі успішно працювало відділення боксу, бо на вулиці Міцкевича був боксерський зал. У 2019 році зал передали секції танців і карате, ринг і решту обладнання демонтували . Тренерський штаб виховує 60 вихованців, вони орендують приміщення і платять 12 тисяч гривень щомісяця. Чи є можливість хоча б частково їм виділити кошти на оренду. Якщо немає – давайте я звернуся до депутатів і по тисячі гривень скинемось», - каже обранець громади.

У відповідь на це начальник управління у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації Ігор Дмитришин повідомив, що про цю проблему йому відомо і найближчим часом її мають вирішити.

«Там дійсно є проблема. Ми торік зустрічалися з попереднім Ковельським міським головою, просили її вирішити, але не вдалося. Тому боксерів перевели. Частину коштів за оренду торік ми покривали. Цього року ми плануємо зустрітися з власником приміщення, де орендують зал, і будемо просити зменшити оренду хоча б до 8 тисяч. Обіцяю, це питання ми вирішимо», - запевнив він.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus