USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка – восьмикратна чемпіонка України з боксу

23 Жовтня 2015 08:17
Чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді та юніорок, участь у якому взяли 23 збірні команди областей та Києва, завершився у Чернівцях. За титул найсильнішої боксерки України змагалися понад 180 учасниць.

У ваговій категорії 51 кілограм «золото» здобула ковельчанка заслужений майстер спорту України Тетяна Коб. Усі три поєдинки волинянка перемогла з рахунком 3:0. Для Тетяни це вже восьме національне чемпіонство. Ця перемога стала своєрідним подарунком мамі й собі на день народження, яке спортсменка святкуватиме 25 жовтня.

«Це був найважчий чемпіонат, з усіх попередніх, - зізнається Тетяна. - Суперники додали, бо всі ж хочуть потрапити на Олімпіаду, хороші дівчата підросли з юнацької збірної. У фіналі билася з киянкою Сніжаною Холодковою, вона змусила мене попріти і подумати, яку правильну тактику підібрати».

У цій же вазі горохівчанка Наталія Брук отримала «бронзу».

Анна Жуковська у своїй вазі 57 кілограмів стала третьою. За вихід у фінал ковельчанка програла рівненчанці Олександрі Малєванець.

У цій же категорії виступала ще одна ковельська боксерка Олександр Федіс. Турнірний жереб у першому поєдинку звів спортсменку з Валерією Єрошенко з Новгород-Сіверського. Федіс поступилася – 0:3. Як виявилось ковельчанка програла майбутній чемпіонці, здобувши ще дві перемоги Єрошенко завоювала «золото».

Наталія Тарасюк з Горохова у ваговій категорії 81+ в першому поєдинку здолала киянку Тетяну Шевченко – 2:1. А у фіналі програла Ірині Винник з Івано-Франківська.

«Я задоволений виступом моїх спортсменок. Тетяна Коб пройшла найсильніших суперників. Її восьме чемпіонство стало рекордом, ще ніхто стільки разів не перемагав у цій категорії. Анна Жуковська займається лише три роки, але вже виконала норматив майстра спорту. Олександра Федіс – сильна спортсменка. Вона завжди на України займала призові місця. В неї дуже добра техніка, школа боксу поставлена, трошки здоров’я підвело. Головне, що всі добре боксували, а результат, це вже другорядне», - розповів Заслужений тренер України ковельчанин Віктор Рогатін.

У загальнокомандному підсумку команда Волинської області зайняла третє місця, поступившись кількістю залікових очок збірній Києва та Черкаської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus