USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські борчині привезли з Одеси срібло і дві бронзи

3 Грудня 2019 09:26
Волинські спортсмени стали призерами чемпіонату України з боротьби. В останні дні осені Одеса перетворилася на борцівський осередок країни. Адже тут 26-29 листопада відбувався чемпіонат України з вільної боротьби, серед юнаків та дівчат 2006-2009 р.н.

Команда Волинської області, вже традиційно, заявилася та взяла участь в змаганнях. Додому волиняни повернулися із нагородами.

Уродженка села Дубове, що на Ковельщині, Ірина Борисюк виборола срібло у ваговій категорії 58 кг. Іще дві колеги по команді, Наталія Нікітіч та Олександра Симчук, отримали бронзові нагороди. Обидві спортсменки навчаються у Володимир-Волинській ДЮСШ.

Тренери борчинь - Мілехін О.А, Раковський О.Г. та Каркушевський Л.Є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus