USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські депутати хочуть маркувати рекламу товарів виготовлених у РФ

20 Березня 2015 14:07
Рекламу товарів, які виготовляє країна-агресор, волинські депутати пропонують маркувати.

Таке звернення до Кабінету міністрів України та РНБО під час засідання 34 чергової сесії сьогодні, 20 березня, ініціював депутат Волинської обласної ради Олександр Свирида.

Він зауважив, що будь-яку рекламу російських товарів, чи то по телебаченню, чи то ще десь, потрібно позначати текстом, у якому чітко вкажуть, що продукцію виготовили у країні-агресорі.

Обранець громади наголосив, що нинішнє маркування товарів з РФ у супермаркетах зовсім недієве, адже часто люди через дрібний шрифт його не помічають й тому, не замислюючись, купують російські товари.

З ним погодився й голова Волинської обласної ради Валентин Вітер, зауваживши, що потрібно не лише позначати рекламу торгових товарів та послуг з РФ, а й блокувати поставку української продукції та послуг на російський ринок.

«Не варто годувати терористів з так званих ДНР та ЛНР для яких Росія постачає зброю», - наголосив він.

Волинські депутати пропозицію підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дiдо Показати IP 20 Березня 2015 14:29
Буду купляти дешевi та якiснi товари з РФ
макс Показати IP 20 Березня 2015 14:42
Волинські дупутати не хочуть покинути займатися дурницями і почати працювати? Чи вас, дол....ів ми вибирали, щоб ви штани протирали?
Я Показати IP 20 Березня 2015 15:04
Депутати Волинської облради проситимуть посмертно повернути звання Героя України Степану Бандері та Роману Шухевичу. Про це стало відомо під час засідання 34 сесії Волинської обласної ради. Ініціатором проекту рішення про невідкладне звернення до Президента України Петра Порошенка, а також до Кабінету Міністрів та Верховної Ради виступили обранці громади із фракції «Свобода». А робити коли будете? Волинські дупутати не хочуть покинути займатися дурницями і почати працювати? Чи вас, дол....ів ми вибирали, щоб ви штани протирали?
екскурсовод Показати IP 20 Березня 2015 20:45
Запустіть виробництво українських аналогів і не потрібно нічого маркувати, ніхто їх купляти не буде. І економіку підтримаєте, і місця робочі створите, і для споживача дешевше, але ж ні, мізками поворошити важко, ду*ою ворушити нашим депутатам набагато легше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus