USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Євроінтеграція Волині: депутати озвучили плани на 2016 рік

30 Грудня 2015 18:18
Новообрані депутати Волинської облради озвучили наміри роботи щодо євроінтеграції краю у новому 2016-му році. Серед пріоритетів назвали розвиток транскордонного і міжрегіонального співробітництва та сприяння волинського бізнесу щодо виходу на європейські ринки.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій вчора, 29-го грудня.

«У січні нам потрібно скласти список підприємств, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю. Також необхідно вивчити питання експортної спроможності області, аби ми могли допомагати бізнесу виходити на ринки ЄС», - звернувся до присутніх голова комісії Роман Микитюк.

Серед пріоритетних напрямків та планів у роботі визначили такі пункти:

- вивчити стан зовнішньоекономічної діяльності області у 2015 році,

- вивчити стан залучення іноземних інвестицій в економіку області у 2015 році,

- проаналізувати й сприяти виконання Регіональної програми розвитку транскордонного і міжрегіонального співробітництва на 2013-2017 роки,

- вивчити стан та перспективи розвитку українсько-польської та українсько-білоруської ділянок державного кордону, що проходить територією області,

- сприяти реалізації на території області проектів, що фінансуються за рахунок коштів міжнародної допомоги.

Також члени засідання націлилися завершити створення міжнародного пункту пропуску «Кречів – Крилув».

Серед амбітних намірів - завершити до літа будівництво дороги Львів-Луцьк.

Такі план дій підтримали одностайно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus