USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські депутати – проти легалізації одностатевих шлюбів

13 Липня 2023 16:00
Волинські депутати направлять звернення до Верховної Ради з проханням не підтримувати легалізацію одностатевих шлюбів в Україні. Йдеться про законопроєкт № 9103 «Про інститут реєстрованих партнерств».

Відповідне звернення про недопущення прийняття цього законопроєкту депутати розглянули 13 липня на сесії облради.

Як вказано, депутати Волинської обласної ради, підтримуючи звернення Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій до голови Верховної Ради України, глибоко стурбовані черговою спробою легалізації в Україні одностатевих шлюбів під виглядом реєстрованих партнерств, передбачених проєктом ЗУ «Про інститут реєстрованих партнерств».

«Спостерігаємо вкрай загрозливу тенденцію, яка не тільки підважує нашу перемогу над москвою, але ідеологічно калічить та морально розбещує українське суспільство. Йдеться про нападки на визначальні суспільні цінності: інститут сім’ї та родинне виховання. Родинне виховання на основі усталених цінностей – це запорука сильної нації», – зазначено в зверненні.

Нагадується, що з ініціативи народної депутатки від фракції «Голос» Інни Совсун пропонується прирівняти цивільні партнерства до сімейного союзу.

«Як свідчить світова практика, запровадження «партнерств» – це лише етап на шляху до визнання одностатевих шлюбів. Гомосексуальний порядок денний автори законопроєкту маніпулятивно й агресивно протиставляють «pociйським скрєпам і совковому світогляду», прирівнюючи таким способом противників гомосексуалізму до проросійських елементів...

Згідно зі ст. 51 Конституції шлюб ґрунтується на вільній згоді жінки та чоловіка, а сім’я, дитинство, материнство і батьківство охороняються державою. А ст. 3 Сімейного кодексу передбачає, що підстави, на яких створюється сім’я, не мають суперечити моральним засадам суспільства. Водночас наголошуємо на природній суті подружжя – законного союзу чоловіка і жінки, які народжують та виховують дітей. Саме таке розуміння для нашого народу і є традиційним уявленням про сім’ю. І саме тому у 2018 році спроба «узаконити» ЛГБТ-ідеологію вже була зупинена громадським опором та Українською Радою Церков.

Тож і тепер висловлюємо категоричну незгоду з ухваленням цього чи подібних законів, які неминуче призведуть до агресивного нав’язування гендерної ідеології всьому суспільству і загрожуватимуть адекватній демографічній політиці в час національно-визвольної війни. Зупинити цей закон – це перешкодити ЛГБТ-спільнотам морально ослабити український народ», – наголошують депутати.

Вони закликають висловити свій одностайний протест і захистити націю від посягання на її високі моральні цінності, осередком яких є родина і діти, а отже, майбутнє України як національної держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Тур Показати IP 13 Липня 2023 16:28
Це вимога ЄС
Правда Показати IP 13 Липня 2023 16:44
Довбні.Ви хоч знаєте Закони України і хто їх приймає,хто ви взагалі такі???"Баба Яга завше проти".Проти чого? А не важливо...
Джек до Правда Показати IP 13 Липня 2023 18:19
Закрий писок,п**рило задньоприводне
Перший Показати IP 13 Липня 2023 16:57
Ну нарешті! Хоч щось толкове від депутатів!
читач Показати IP 13 Липня 2023 17:38
нашим олігархам зовсім не цікава євроінтеграція, от і гальмують як можуть
Yes, ЄС ! Показати IP 13 Липня 2023 18:03
Дядьку, а чого ваше село називається Гомосєково ? - Не знаю, зараз жінку запитаю. - Миколо, а чого наше село називається Гомосєково ?
Олексій Показати IP 13 Липня 2023 18:11
А те що Україна в листопаді ратифікувала Стамбульську Конвенцію вас не лякає? Поясню про що вона. В ній поняття СТАТЬ замінено на ГЕНДЕР. Гендер це те ким людина себе відчуває, а не ким є фізіологічно, тобто якщо чоловік відчуває себе жінкою, значить таким потрібно його сприймати. В Конституції і в Сімейному Кодексі не сказано що чоловік повинен мати чоловічі статеві органи а жінка жіночі. Виходить що Конституція України і Сімейний Кодекс не забороняють одностатеві шлюби
Не браконєр Показати IP 13 Липня 2023 18:33
Дуже дуже важлива тема ми без неї ніяк
Голос Показати IP 13 Липня 2023 18:53
Можна називати речі своїми іменами й відповідно їх сприймати. Шлюб - церковна справа, це про смиренну (християнську, мусульманську, юдаїстську) любов жінки та чоловіка. Якось так вийшло, що природа не передбачила можливості плодити спільних нащадків людям однієї статі, так що писання не передбачає таких шлюбів. Справа особисто кожного чи пускати сторонніх осіб під звуки іронічного маршу в свою сім'ю. Державний "шлюб" базується на пристрасті й більше схожий на підприємство. І поки в нас нема державної релігії, то хай би собі й були одностатеві державні шлюби, заодно і гетеросексуальним парам був би сигнал, що ходити в РАЦС зашквар
!! Показати IP 13 Липня 2023 23:40
Ні, ні, ні, якщо в Європу то з повним комплектом, і гей парадами, і геями які всиновлюють дітей, і з одруженням для них. А то ви ніби в Європу хочете, але не з повним комплектом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus