USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські депутати проти школи імені Шевченка

19 Грудня 2013 19:00
Нововолинській загальноосвітній школі №4 присвоєно звання «імені Тараса Григоровича Шевченка». Це стало можливим завдяки рішенню сесії місцевих депутатів, інформує «Нововолинськ діловий».

Варто зазначити, що з цього приводу відбулося тривале обговорення питання. Частина депутатів вважала недоцільним присвоювати навчальному закладу «таке почесне звання». Аргументували тим, що із загального числа 20 тисяч українських шкіл, зі званням Шевченка лише кілька на всю державу. Дехто відзначив, що в Нововолинську є і більш достойні заклади для таких регалій. Директорка школи Таїсія Сачук (між іншим - заслужений працівник освіти України) заявила, що не проти присвоєння навчальному закладу звання Шевченка, хоча було б доцільніше спочатку зміцнити матеріально-технічну базу та провести відповідні ремонтні роботи. Причиною для присвоєння звання Шевченка школі №4 депутати вважають той факт, що це був перший навчальний заклад, який збудували у Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus