USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Волинські дзюдоїсти здобули дві бронзи на кубку України

15 Травня 2021 11:50
12-13 травня у Києві пройшов Відкритий Кубок України з дзюдо. У змаганнях взяли участь спортсмени з України, Грузії, Литви, Кіпру та Туркменістану – всього 349 учасників.

На кубку волинські дзюдоїсти здобули дві бронзові медалі, повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Зокрема, третє місце у ваговій категорії серед жінок 48 кг здобула Пащук Аліна. Ще один волинянин Гордієнко Олександр здобув бронзу у ваговій категорії 100+ кг.

Обидва призери є вихованцями ВОДЮСШ, тренери Бондарєв А. І., Бондарєва А. А.

Зауважимо, що п’яте місце посіли Чернов Вадим у ваговій категорії 66 кг та Гуленков Станіслав у ваговій категорії 81 кг. Сьому позицію посіла Холод Наталія у ваговій категорії 78 кг. Тренер ШВСМ/СК Континіум Сікорський О. А.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus