USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські лісівники передали на передову цілющий вантаж

18 Квітня 2016 18:07
Волинські лісівники передали цілющий вантаж для бійців ЗСУ та добровольчих батальйонів, що дислокуються на передовій лінії оборони. А це близько сотні банок консервації березового соку, малини, суниці, чорниць, помідорів, - повідомляє прес-служба Волинського лісництва.

Представники ГО «Луцька районна спілка учасників АТО» та ГО «Луцька самооборона» доправлять вантаж на схід.

Лісоуправлінці навантажили упаковки із соком, помідорами, чорницею, малиною, суницями у машини. Волонтери Віталій Пудлік, Світлана Кравченко, Олександр Ніколайчук кажуть, що все це перезавантажиться у спеціальні автіки і поїде до Донецької області.

«Березовий сік, суниці, малина, ягоди потраплять у Піски, Авдіївку, Мар’їнку, Волноваху, на найдальші блокпости, що перебувають у зоні бойових дій, – мовить представник ГО «Луцька районна спілка учасників АТО» Віталій Пудлік, який сам був на передовій і знає ціну такої допомоги. – Ця помічна лісопродукція там дуже знадобиться, допоможе нашим бійцям перебороти хвороби і всі труднощі фронтового життя, підніме настрій і додасть життєвих сил».

На думку голови обласної організації профспілки працівників лісового господарства України Павла Матіюка, що особисто вантажив упаковки з цілющою продукцією лісівників, це дуже людяний вчинок.

«Адже ця адресна допомога дійде на найдальші блокпости безпосередньо до наших армійців і добровольців, які захищають Українську державу, – каже Павло Миколайович. – Хай на передовій знають, що Волинь ними гордиться і буде підтримувати їх і їхні сім’ї усім необхідним».

Окрім адресної допомоги ЗСУ, добровольчим батальйонам та їх сім’ям, лісівники Волині також започаткували програму підтримки демобілізованих учасників АТО, зокрема, допомагають у їх працевлашуванні та реабілітації. Днями двадцять атовців зараховано у штат державних лісопідприємств ВОУЛМГ і вже приступило до виконання своїх нових обов’язків у складі рейдових груп оперативного реагування, бійці добровольчих батальйонів залучаються до охорони територій лісопідприємств та лісодеревини на верхніх, нижніх і проміжних складах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Андрій Показати IP 18 Квітня 2016 22:45
Лапінська контора Самооборона волентерить..ну ну...
до Андрія Показати IP 18 Квітня 2016 23:13
Я б тобі морду набив би як би міг.... Бо таким як ти скільки не зроби добра -- мало буде.
до до до Андрія Показати IP 19 Квітня 2016 08:58
Може тобі пора дати в ріг, тому що Форточка с*к* краде міліони, а на передову поставивив "пять банок цілющого вантажу" і піариться. Негідник і твій форточка і лапін!
до Андрія до до Показати IP 19 Квітня 2016 10:46
нє... таки морду я тобі наб'ю...
до Андрія до до до Показати IP 19 Квітня 2016 12:47
Через те завтра в Маньках представлятмуть Кватирка ане вас ДОдіків... обо...лася громадськість пийте сочок....
до до до Андрія до до до Показати IP 21 Квітня 2016 08:01
Лапін завів небувалого гвалтівника лісової галузї і такики тихими, мізерними подачками форточка відкупляються перед самообороною П О З О Р. самообороні. Хворточка скільки тоді лапі відстьогуєш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus