USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські міліціонери розбудуються у центрі Луцька

24 Грудня 2013 12:36
Управління МВС України у Волинській області отримало дозвіл на будівництво адміністративного приміщення у центрі Луцька.

Про це йдеться у відповідному проекті рішення Луцькради.

Зокрема, у ньому йдеться, що «розглянувши клопотання Міністерства внутрішніх справ України про надання державі Україна в особі Міністерства внутрішніх справ України (Управління МВС України у Волинській області – право оперативного управління) дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування адміністративного приміщення на вулиці Шевченка, 17, технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна, свідоцтво про право власності на адміністративне приміщення, погоджену схему генплану земельної ділянки на вулиці Шевченка, 17, керуючись статтями 12, 92, 120, 122, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», пункт 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», стаття 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила задовольнити клопотання».

Отже, волинські міліціонери отримають право будуватися на земельній ділянці площею 0,07 гектара, на вулиці Шевченка, 17, де зведуть адміністративне приміщення, за рахунок земель державної власності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читач Показати IP 24 Грудня 2013 12:49
Правильно їм ще приміщення цим ментам, зарплату дайте тисяч 20, А що вони роблять? Кого вони захищають.Може простий люд? Кришують порушників закону і, вибивають признання з людей,за злочини яких не скоювали і там же вбиваютьїх, вибиваючи признання. Оце обличчя нашої міліції. Вбивають машинами,пяні за кермом,їх ми боїмося гірше ніж злочинців.
Семен Показати IP 24 Грудня 2013 13:26
Єто сколько автомобилей в центре прибавится?. А хотят разгрузить центр от автотранспорта.
999 Показати IP 24 Грудня 2013 15:21
Начальник Луцької міліції отримав хабар за кришування збанкрутілого "Західінкомбанку".
читачеві Показати IP 24 Грудня 2013 16:11
Боїшся - сиди вдома і не пищи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus