USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські мотопіхотинці відправились на схід. ФОТО

9 Березня 2015 12:28
Перший окремий мотопіхотний батальйон (1 ОМПБ), який тепер в складі 14 бригади, відправився знову воювати на схід.

Про це повідомляє у соцмережі Волонтерський центр міста Горохів.

Бійці прибули на ротацію 2 місяці тому, відпочили, зустріли Новий рік і весну у своїх домівках, а тепер знову настав їх час захищати Україну.

Горохівські волонтери завезли хлопцям продукти, каремати, теплий одяг та інші речі, які вони радо прийняли.

Волонтери, які поспілкувалися з вояками, побачили в них сильний бойовий дух, позитивний настрій і посмішки.

«Навіть їдучи на війну, вони посміхаються, не дозволяють собі падати духом. Вони - наші герої, і ми не можемо за них забувати. Такий народ не зламати. Тепер головне, щоб вони всі повернулися живими, здоровими до своїх дружин, дітей, сестер і мам, а ми робитимемо все від нас залежне, щоб вони відчували підтримку та любов і знали, що ми тут є і що ми всіма думками, справами і молитвами поруч з ними», - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Інна Показати IP 9 Березня 2015 14:30
дорогі Войіни, хай Бог Вас береже! дякуємо за відвагу! хай щастить!
МВ Показати IP 9 Березня 2015 19:24
Хай вас береже Бог!!!!!!! Все буде добре!!!! Віримо у Вас!!!!
Степан Показати IP 10 Березня 2015 08:37
Живими і здоровими наші захисники повертайтеся до дому, до родини. Скільки загинуло мого українського народу ?...Скільки людей без рук, без ніг, поранених?.. Скільки людей зниклих безвісті?...Скільки горя від тієї дурної війни, яку почали олігархи-ідіоти Росії і України !!! Плаче моя Україна ... Плачуть діти, батьки , родичі... Не знаю, як має український народ це все пережити і витримати і коли закінчиться та страшна війна ?! СХАМЕНІТЬСЯ ГОРЕ-ПОЛІТИКИ І ГОРЕ-ОЛІГАРХИ РОСІЇ І УКРАЇНИ !!! ВСЕ МИНАЄ В ЦЬОМУ ЖИТТІ... ВСІХ НАС ЧЕКАЄ ФІЗИЧНА СМЕРТЬ...В МОГИЛУ ВАМ І ВАШИМ ДІТЯМ, ЯК І МЕНІ НІХТО НЕ ПОКЛАДЕ ЗОЛОТА-СРІБЛА, А ДАДУТЬ ЗЕМЕЛЬКУ НА ЦВИНТАРІ СТАНДАРТНУ, ЯК І ВСІМ - БІДНИМ І БАГАТИМ !!! БОЖЕ, ДАЙ МУДРОСТІ "ПОЛІТИКАМ" Росії І України припинити війну. Зненавиділа горе- політиків і горе- Президентів України і Росії і горе-політиків усього світу !!! Знущаються над моїм простим народом і народом Росії .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus