USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські нардепи «відфутболили» хворого, якому обіцяли допомогти

24 Січня 2015 21:00
У передвиборчій компанії два нардепи від Волині пообіцяли допомогти хворому, втім, після здобуття бажаної перемоги – забули про це.

З відповідним зверненням щодо допомоги краянину звернувся до голови облради депутат Михайло Корінчук під час позачергової 32-ї сесії обласної ради вчора, 23-го січня.

«Озвучую свій запити до голови обласної ради: волинянин Пархамович Богдан вже 5 років на гемодіалізі, йому потрібна допомога. Прошу розглянути питання, як підтримати волинянина, бо йому перед виборами обіцяли простягнути руку помочі нардепи Ігор Єремеєв і Степан Івахів, а тепер не хочуть допомогти. Давайте ми допоможемо», - озвучив Михайло Корінчук.

Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло, що нардеп Єремеєв на Волині займається непрямим підкупом виборців, - ОПОРА. Так, кандидат в народні депутати України Ігор Єремеєв вручав подарунки і грошову допомогу виборцям під час агітаційної зустрічі в селі Покащів. Відповідно до чинного законодавства, такі дії є порушенням законодавства.

Одіозний бізнесмен став учасником ще одного скандалу: компанія волинського нардепа нажилася на скрапленому газі.

Щодо виборів, був зафіксований випадок, коли сертифікат на 1,4 мільйона від кандидата Степана Івахіва вивісили на виборчій дільниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 24 Січня 2015 21:46
оце так новина... подивіться на їх "волонтерський" центр в ковелі та їх "роботу" з електоратом...
)))) Показати IP 25 Січня 2015 20:40
Які ви стали жовті. Фу
ПАДЛЮКА ! Показати IP 25 Січня 2015 22:43
Єрємєєв так кинув всіх після виборів: і вікна металопластикові у школи, дитсадочки і ФАПИ вже "вставив", і "виконав" тисячі інших обіцянок виборцям. Перед наступними виборами знову солодко про себе нагадає ця падлюка!
Питання до "Континіу Показати IP 25 Січня 2015 22:46
До речі, а де Єрьома? Вже декілька місяців його зовсім не чути і не видно...
КОНТИНІУМ до Питання до "Континіу Показати IP 25 Січня 2015 22:50
Найнаближеніші до "тіла" кажуть, що ще з Нового року у супроводі зграї ніжних тіл набиває лижню у далеких снігах. Пох..й йому і війна в Україні, і накази виборців. Жизнь - гульба!
анннн Показати IP 26 Січня 2015 09:37
єремєєв не падлюка, а хитрий мужлан. вже який раз (не перші вибори) нам всім лапшу на вуха вішає, обй*б*є, а ми як дурні ведемось..... а ще третьому через десято пару гривників передасть- готові всі під нього стелитись. А цей раз була конкурентка у нього толкова. Кирда розумна жінка і не продажна. От з неї толк би був.
Фанат Показати IP 26 Січня 2015 11:45
ОПОРА повідомляла, що і кандидат від Фонду Палиці теж займалася непрямим підкупом виборців :)
Анонім до Фанат Показати IP 27 Січня 2015 22:07
орися пиши шо то ти, який ти фанат?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus