USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські освітяни змагалися за кубок з волейболу

13 Червня 2016 15:02
Кубок з волейболу серед працівників закладів освіти «Освітянське літо» відбувся у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій «Таборі Сонячний», - повідомили у Центрі.

Відкрив змагання ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко – ініціатор заходу. Привітали команди-учасниці начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна, директор обласного Центру туризму, спорту та екскурсій Леонід Толстіхін, директор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук.

Голова обласного комітету профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський висловив сподівання, що такі змагання будуть розширювати свою географію учасників і стануть такими ж масовими як туристські змагання серед працівників освіти, у яких щорічно беруть участь представники всіх територій області.
Відразу після урочистостей команди розпочали змагання і провели шість ігор.

В запеклій боротьбі за кубок перше місце виборола команда Луцького педагогічного коледжу, друге місце зайняли освітяни Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, а замкнули трійку лідерів команда Волинського обласного ліцею-інтернату Волинської обласної ради, які обійшли своїх колег з Маяківського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – лінгвістичний ліцей».

Переможці отримали кубок, а всі учасники змагань - медалі, дипломи та пам’ятні сувеніри. Організатори приурочили захід до 20-й річниці Конституції України.

Крім того, ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко оголосив цей день Днем здоров’я для працівників Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus