USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські перевізники оприлюднили факти зловживань ОДА. ВІДЕО

27 Жовтня 2017 12:18
Низку неправомірних дій з боку чиновниці Волинської ОДА викрили перевізники-учасники пікету будівлі облдержадміністрації.

Акція протесту волинських перевізників під стінами будівлі ОДА відбулася 27 жовтня.

Як розповів власник Ковельського АТП та Нововолинського АТП-10708 Валерій Миронюк, сьогоднішня акція викликана тим, що рішенням чиновника ставиться під загрозу робота орієнтовно 20-30 осіб. З його слів, одним розчерком пера у підприємств забирають приблизно 50% маршрутів у межах області. Оскільки для нього дорогий кожен член колективу, вирішили влаштувати пікетування ОДА, щоб довести чиновникам, що вони не мають рації. Він розповів, що підприємства збільшили протягом року частку міжнародних перевезень у 10 разів, адже у цій сфері є зрозумілі правила гри, а фонд заробітної плати на двох АТП минулого місяця становив 900 тисяч гривень, тобто, підприємства сплачують значні кошти податків.


Серед порушень, у яких звинувачують заступника директора департаменту інфраструктури та туризму-начальника управління транспорту та інфраструктури ОДА Наталію Остапкович, неповна публікація умов конкурсу в газеті. Також стверджують, що інформацію про конкурс на веб-сайті ОДА чиновниця таємно змінювала, не ставлячи до відома учасників конкурсу, щоб знайти привід, аби не допустити до участі у конкурсі перевізників.


На думку учасників акції, Наталія Остапкович навмисно створює умови, несприятливі для бізнесу перевізників. Так, нещодавно, практично до дня автомобіліста з підприємствами розірвали шість договорів. Наразі перший заступник голови ОДА Олександр Степанцов пообіцяв надати інформацію за два останні місяці щодо претензій до перевізників та виконання ними договорів. На думку пікетувальників, ці документи зможуть довести вибірковий підхід чиновниці ОДА до перевізників.

Під час акції організатори пікетування передали журналістам відео з зафіксованими фактами зловживань чиновниці Волинської ОДА. Матеріали обіцяють передати голові ОДА та правоохоронцям.

У відео йдеться про те, що ІТ-спеціалісти зафіксували акт підміни файлу про конкурс на веб-сайті Волинської ОДА. Зміни були внесені в колонку документу, де вказана кількість транспорту, змінивши кількість автобусів з 1 на 3. Інший факт зловживань полягає у нарахуванні 10 балів підприємцю, який має 5 транспортних засобів з сумарною кількістю 140 пасажиромісць (відповідно до постанови таких пасажиромісць має бути 500). Це зловживання призвело до втрати маршруту одним з АТП, адже ці бали стали вирішальними при встановленні переможця конкурсу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
скептик Показати IP 27 Жовтня 2017 12:25
ВОДА - притон хапуг під керівництвом гнусика
Любешів Показати IP 27 Жовтня 2017 12:53
А Гунчика немає, він з " носатою" в районах...
Мыкола Показати IP 27 Жовтня 2017 13:42
А крутити тюремний блатняк теж ОДА змушує?
Олег Показати IP 27 Жовтня 2017 14:51
Ті їздюки вже всіх достали. Бабло з людей косять пачками, ціну на кватки ставлять яку заманеться, ніяких квитків не видають, ниють що бідолаги, а ведуть себе як бидло якому все дозволено. Чого вони зараз не вийшли на маршрут. Ім пофіг на людей. Нехай у всіх хто мітингує заберуть ліцензії за невихід на маршрут.
Олег Показати IP 27 Жовтня 2017 16:41
Ну ти і тупий!!! Вони для того і вийшли, щоб займатися своєю роботою, яку в них відбирають!!!!
Олег Показати IP 27 Жовтня 2017 17:46
ти ба?ане признайся що сам э їздюком тупорилим, прокладкою між рульо і сидінням
ПРАВДА Показати IP 27 Жовтня 2017 18:08
Той кучерявий х-й розвалив все що було напрацьовано перевізниками. Він так бореться з корупціею та з нелегалами як сутинер з проституціею!!!
горе Показати IP 27 Жовтня 2017 18:19
ОДА довели перевізників до межі. коли за час невігласа мирки нема за що купити з/ч ПРО нові автобуси немае мови--2000000 млн гр...Гунчик багатіе---розбудовуе Межигіря в копачівці....
Мыкола до горе Показати IP 29 Жовтня 2017 02:41
якщо не вміють заробляти,то нащо подаються на тендери?
ОДА Показати IP 27 Жовтня 2017 19:08
Головне вчасно вишиванку одів мирка. За що загинули діти на Майдані?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus