USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Щомісяця заробляли на закладках мільйон гривень: волинські поліцейські викрили масштабний наркобізнес

30 Січня 2023 12:31
Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю спільно з підрозділами ГУНП у Волинській області, використовуючи можливості відділу кримінального аналізу, виявили та затримали наркозбувачів, інформує поліція Волині.

У рамках заходів затримано двох жителів Київської області, які забезпечували функціонування одного з телеграм-каналів, а саме, збували потенційним клієнтам так звані «закладки» з наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами, залишаючи їх у певних визначених місцях.

На місці затримання у них виявлено та вилучено понад 2 360 закладок з Альфа PVP, амфетаміном, таблетками наркотичної дії. У подальшому знайдено і заховані раніше понад півтори сотні закладок в різних місцях.

Згодом співробітники УБН в Київській області встановили та затримали і координатора вищевказаних «закладчиків», 22-річного жителя м. Фастів. Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання виявлено та вилучено запаси наркотичних речовин, зіп-пакети, ізоляційну стрічку, техніку, яка використовувалась для незаконного промислу. Також він отримував в певних локаціях схованки з наркотиками, потому фасував, розподіляв і передавав спільникам для розкладання.

Загалом під час оглядових та обшукових дій вилучено закладок з психотропами й таблеток на понад 3 мільйони гривень за цінами так званого «чорного ринку». Щомісяця фігуранти збували близько 2 тисяч закладок, отримуючи майже мільйон гривень незаконного прибутку.

Нині за цим фактом слідчі ГУНП у Волинській області розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України. Затриманим загрожує позбавлення волі від 6 до 10 років. Тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Січня 2023 12:55
молодці поліція, фахово борються з конкурентами. повага.
додік до Анонім Показати IP 30 Січня 2023 16:22
сарказм зараховано...
Анонім Показати IP 30 Січня 2023 19:23
жодного сарказму, чиста конкуренція за споживача на ринку збуту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus