USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські поліцейські за добу розкрили майже 20 крадіжок

7 Жовтня 2020 17:58
На Волині поліцейські за добу розкрили майже 20 крадіжок. Левову частку викрадених речей правоохоронці вилучили та повернули власникам. За усіма зареєстрованими фактами таємного викрадення майна триває слідство.

Про це інформують у пресслужбі поліції Волині.

У Любомльському районі поліцейські викрили 42-річного жителя району у крадіжці з будинку 28-річної місцевої жительки району. Зловмисник викрав із помешкання волинянки одяг та ювілейні нагороди. Викрадені речі вилучили.

До слова, чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі і за вчинення крадіжок.

У Горохівському районі співробітники поліції встановили причетність 45-річної жительки району до крадіжки грошей та продуктів харчування із будинку пенсіонерки, 68-річної односельчанки правопорушниці.

Оперативники Нововолинського відділення поліції розкрили крадіжку мийки високого тиску із гаража 36-річного місцевого жителя. Злодієм виявився раніше судимий 40-річний місцевий житель. Викрадену мийку вилучили.

Цього ж дня у Камені-Каширському співробітники кримінальної поліції у співпраці із дільничними офіцерами поліції викрили 40-річного жителя райцентру у крадіжці двох акумуляторних батарей із екскаватора, а у Луцьку дільничні розкрили крадіжку горілчаних виробів із приміщення магазину на вулиці Богдана Хмельницького.

Загалом, за минулу добу співробітники поліції розкрили майже 20 різноманітних крадіжок майна громадян. Досудові розслідування тривають.

Зауважимо, ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана із проникненням) Кримінального кодексу України передбачає, зокрема, до шести років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus