USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські правоохоронці стали на бік народу. ОФІЦІЙНА ЗАЯВА

20 Лютого 2014 18:00
Головний міліціонер Волині й прокурор області, керівник СБУ на Волині підписали з обласною радою й громадськими активістами документ, який засвідчує про взаємоспівпрацю у дотриманні громадського правопорядку на Волині.

Документ представили під час засідання 23-ої позачергової сесії обласної ради сьогодні, 20-го лютого.

Згідно з ним, правоохоронні структури зобов’язалися співпрацювати з обласною радою та запевнили, що не вчинятимуть протиправних дій. Натомість, наголошується у документі, разом із "Народною самообороною" правоохоронці будуть стежити за порядком в місті.

Документ підписали: голова обласної ради Валентин Вітер, начальник Управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук, прокурор області Андрій Парака, начальник Управління Служби безпеки України у Волинській області Юрій Гетало та представник громадськості Ігор Гузь.

Перед людьми виступив ОлександрТерещук: «Наша остання зустріч була спрямована на те, шоб не допустити крові, я робив для цього усе, вам судити мої дії. Ми підписали заяву, щоб ми разом працювали, й громадяни бачили, що є спільна співпраця».

Юрій Гетало додав: «Підписуючи заяву, я мав на меті забезпечити спокій в області. Волинь повинна показати приклад усій державі, як влагоджувати конфлікти. Офіційно заявляю, що працівники СБУ вірні присязі народу України».

Прокурор області Андрій Парака не виступив зі словом, а непомітно залишив сесійну залу.

До слова, у приміщенні облради встановили посилену охорону, прийшли афганці, колишні працівники правоохоронних органів, щоб забезпечити порядок й не допустити лиха з боку радикально налаштованих людей.

Заяву зачитав голова Волинської облради Валентин Вітер.

СПІЛЬНА ЗАЯВА

«Спільна заява Волинської обласної ради, та керівників управлінь Служби безпеки України у Волинській області, МВС України у Волинській області, Прокуратури у Волинській області про взаємну співпрацю у дотриманні громадського порядку на території Волинської області.

Останні події в Україні засвідчили кульмінацію протистояння, яке перейшло в силову фазу. За таких умов тільки спільні зусилля та пошук шляхів вирішення протистояння мирним шляхом сприятимуть зупиненню подальшої ескалації подій, які остаточно можуть перейти в неконтрольоване русло. Керівники Управління СБУ в області, Управління МВС України в області, Прокуратура Волинської області, визначаючи Волинську обласну раду органом самоврядування територіальної громади на Волині, висловлюють готовність до спільного забезпечення громадського порядку з метою досягнення народної довіри на території області. Це передбачає узгодження дій при забезпеченні правопорядку, вжиття заходів щодо викриття, попередження та локалізації провокацій, спрямованих на дестабілізацію ситуацію у Волинській області», - прочитав Валентин Вітер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
хух Показати IP 20 Лютого 2014 18:11
Ну що ж таким чином підтримавши бандформування ,,,силовики,, і самі ними стали...
хохол Показати IP 20 Лютого 2014 18:35
коментар було видалено
Злий Показати IP 20 Лютого 2014 18:45
В цій ситуації,що склалася, вони зробили самий правильний вибір,без крові і жертв. Справжні офіцери!
Луанин Показати IP 20 Лютого 2014 19:03
Чого гузь, бондар, шиба підписуються від громади? Іх не підтримує громада міста. Хто іх уповноважив? Люди не допустіть іх до влади, схаменіться
Народ Показати IP 20 Лютого 2014 19:47
Гнати Партію регіонів до біса з україни,
Народ Показати IP 20 Лютого 2014 19:49
Якби Янукович склав повноваження кровопролиття не було би
народ народистий до Народ Показати IP 20 Лютого 2014 20:04
Маячня!!!!! Я б за опоздрицію не проголосував би і багато таких як я!!!! Відповідно ваші лідери почалиб кричати що все куплено і знову криза....і все по колу... допоки ви незрозумієте що крім вас є ще народ ми нікуди не поїдемо...
Анонім Показати IP 20 Лютого 2014 23:53
Терещук - не офіцер.Ще вчора зранку на засіданні в управлінні для нього справою честі було не здати управління народу.Він заховався в управлінні за спинами рядових міліціонерів і готовий був стріляти по людях, проте міліціонери відмовились, для них влаштували коридор ганьби, а Терещука тепер ви хочете назвати справжнім офіцером. Його зараз зневажають рядові міліціонери Волині. Терещук - права рука захарченка у нас на Волині.Якщо Терещук справжній офіцер, то й захарченко - справжній офіцер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus