USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські прокурори недостатньо займалися профілактикою, - Махніцький

5 Квітня 2014 21:17
Волинській прокуратурі окреслили «фронт робіт». Головні з них: боротьба з корупцією, профілактична робота, та нові принципи роботи.

Про це повідомив виконувач обов’язків Генерального прокурора України Олег Махніцький під час представлення нового прокурора Волині Анатолія Коцури.

Зокрема, він зазначив, що громадськість особливо цікавиться роботою правоохоронних органів, з огляду на події на Майдані. Крім того, Україна перебуває фактично у стані війни, тож потрібно приділити увагу питанням мобілізації. Зі слів Олега Махніцького, прокуратура має забезпечити цей процес і не допустити корупції у військкомматах. Зокрема, днями, в Чернівцях заступника військового комісара спіймали на отриманні хабара, чим хотіли відкупитися від служби в Збройних Силах України.

Волинь, каже виконувач обов’язків Генерального прокурора України, не є лідером з криміногенної ситуації, утім, ріст злочинності занепокоює.

«Зросли показники тяжких тілесних ушкоджень, в 6 разів зросла кількість квартирних крадіжок, зріс показник рецидивів та злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння. Це говорить про те, що відсутня належна профілактична робота», - зазначив він.

Також Олег Махніцький доручив обласним прокурорам вирішити питання з 4-мільйонною забргованістю по зарплаті.

З його слів, одна з причин низької довіри населення до державних органів влади – тотальна корупція. Олег Махніцький наголосив, що громадськість чекає адекватної та вчасної реакції на повідомлення про корупційні дії.

«Генеральна прокуратура України розпочала низку кримінальних проваджень, в тому числі й стосовно державних працівників. Якщо ми не поборемо корупцію, то завтра народ вийде проти нас», - вважає він.

Про це зазначив і новопризначений прокурор Волині Анатолій Коцура.

«Майдан і Небесна Сотня змінила свідомість людей. Вони не хочуть жити в тотальній корупції і приниженні прав громадянина», - зазначив він.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Ковельський слід» претендента на посаду прокурора області. Розвідка ВН
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 5 Квітня 2014 21:27
Волинські прокурори займалися тільки бізнесом.
Вадим Показати IP 5 Квітня 2014 21:27
А коли заступники Чігур, Троц і прочая на вихід? Чи може вирішили тихенько перемняти-перемовчати? Не вийде! Мовчали лише тому, що чекали на призначення прокурора.
закон Показати IP 5 Квітня 2014 21:41
Це Махницький вірно підмітив, бо прокуратура у зародку не придушила таких як Махницький, Тягнибок, Парубій, Пашинський...!!!
Зол Показати IP 5 Квітня 2014 22:39
Парака пишов купить билет його людям вениславскому нема мисця для печатки де ставити та юрченко який з прокуратури керував судами проти майдана побачимо де справедливисть
Всезнайко Показати IP 5 Квітня 2014 22:51
Побачимо, як ви будете займатись профілактикою, дебіли сволотовські...
валік Показати IP 5 Квітня 2014 23:15
а що нові зроблять? так як і попередні робили для людей дуля а все собі . що не будуть красти? ой ще як коли вже це згасне все полум"ям і будуть керувати люди не помешані на грошах а житимуть в двохкімнатній квартирі а то іконами накриваються думають так спасуться
лот Показати IP 5 Квітня 2014 23:55
А що знає Переворотний прокурор про профілактику. Сміх тай годі.
0077 Показати IP 6 Квітня 2014 09:54
Ще займiться Мишлеником i Карасюком в юстицiï, зовсiм з глузду зiйшли тI корупцioнери! Чому ïx не бачать????
юрист Показати IP 6 Квітня 2014 13:32
більшого хабарника і Мишленик і його районні " прихвостні" я не бачив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus