USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кому і як видавали землю на Світязі

5 Квітня 2014 10:56
Волинську область виконувач обов’язків Генерального прокурора України Олег Махніцький назвав «специфічним регіоном».

Специфіка Волині полягає в тому, що на теренах області 400-кілометрова зона прикордоння з двома державами.

Нагадаємо, 4 квітня відбулося представлення нового прокурора Волині Анатолія Коцури. Особовому складу, запрошеним і представникам ЗМІ довелося чекати на приїзд керівництва прокурорів більше двох годин.

Після представлення нового обласного прокурора, Олег Махніцький окреслив основні завдання прокуратури. Він зазначив, що на Волині необхідно головну увагу приділити питанням боротьби з корупцією, виплаті заборгованої зарплати, роззброєння незаконних воєнізованих формувань та зміні керівного складу прокуратури.

Окрім того, зі слів Олега Махніцького, прокурорам варто звернути увагу на 9 пунктів пропуску, розташованих на Волині. Адже наш край – прикордонний. Тому боротьба з контрабандою і нелегальною міграцією теж має бути під наглядом волинських прокурорів.

А ще він зазначив, що природоохоронній прокуратурі теж є чим зайнятися, адже на Волині розташований Шацький національний парк, чимало є випадків незаконної вирубки волинського лісу.

Крім того, зі слів виконувача обов’язків Генерального прокурора України, необхідно буде перевірити як видалися документи на землевідведення на озері Світязь.

«З численних повідомлень у інтернет-виданнях відомо про чимало порушень під час видачі землі під забудову на березі озера Світязь. Слід перевірити як приймалися рішення про відведення там земельних ділянок», - зазначив Олег Махніцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Українець Показати IP 5 Квітня 2014 11:20
як получили? заплатили бабло Цвидові сільському голові, тай вперед дерибанити земельку, там є такий земельник якого гнати потрібно корупціонер повний!!!
Шацький край № 9 ві Показати IP 5 Квітня 2014 11:22
.... у Шацьку є люди, що незадоволені залученням до «Варти порядку» представників місцевої еліти, які начебто охороняють своє майно, нажите нечесним шляхом. Якщо одна людина більш успішна за іншу (йдеться про підприємців), то це не значить, що вона порушила закон і її потрібно покарати. Інша справа – різке збагачення державних службовців. ..... Керівництво Народної Самооборони просить громадян повідомляти про факти корупції, хабарництва та інші протиправні дії за телефоном 067-10-91-260.
Віта до Шацький край № 9 ві Показати IP 5 Квітня 2014 12:10
У нас в селі є дачка санітарного лікаря Гуняги! Так не з маленьких будівля. Тай і автомашина там наче також не з дешевих. І не одна. Невже лікарська зарплата така велика, що можна це собі дозволити. Хоча при видачі земель також підпис санітара треба........!
Лучанин до Шацький край № 9 ві Показати IP 5 Квітня 2014 12:13
перевірте, як неодноразово судді Жевнєрова та Храновська "отримували"....ні скоріше дєрєбанили земельні ділянки для себе, своїх родичів та батьків. Де такі земельні ділянки вони продавали через деякий час продавали.
Ірина Показати IP 5 Квітня 2014 11:58
Ну вирубкую лісу займався наш шановний Клімчук!!!! Це його прибалтійська техніка(яку він будучи там послом, орендував) їздила по лісах і різала все що сподобається... Не шкодували навіть заповідних зон. В Володимир-Волинському районі вирізали всю елітну дубину. Це була гордість краю! Подивимось як наші "НОВІ" прокурори проведуть розслідування і кого зроблять крайнім!!!!
Глеб Жегло́в про зем Показати IP 5 Квітня 2014 12:41
Ну-с, дорогие граждане уголовнички, приступим к делу! Вор должен сидеть в тюрьме! (перелік прізвищ. підозрюваних...) Так что по десятке вам, граждане. По десятке на душу населения. Товарищ, вы поняли, кто к вам пришел? Начальник отдела по борьбе с бандитизмом. С бандитизмом, понимаете? (скільки справ відкрито і закрито за 10 років) Правопорядок в стране определяется не наличием воров, а умением властей их обезвреживать! (що зроблено) А ну-ка проверь… Она же Анна Федоренко… Она же Элла Кацнельбоген… Она же Людмила Огуренкова… Она же… Она же Изольда Меньшова... она же Валентина Панеят. (про власників ділянок та елітних будинків)
Володимир Показати IP 5 Квітня 2014 13:11
там у багатьох начальників з Луцька у шацьку є земельні ділянки, дачі з яого дива? ????????? а ну ка перевірте усіх державних чиновників і прозвітуйте перед громадою ОБОВ"ЯЗКОВО
Анонім Показати IP 5 Квітня 2014 14:58
давно пора взятися за найд карпуків голяденців сахаручок цведів гловацкіх
11 Показати IP 5 Квітня 2014 15:08
Прізвища .... Адреса.... Майно..... Посадовий оклад за місяць....
11+1 до 11 Показати IP 5 Квітня 2014 19:20
Першою потрібно перевірити заступника начальника Державної інспекції сільського господарства у Волинській області Семенюк Тетяну Анастасіївну, яка має в багатьох мальовничих місцях області земельні діляночки, які оформлені на членів родини - от з неї першої і треба починати моніторинг видачі відповідних документів, під Люстрацію її, а то вона така вся біла і пушиста, а прийшла то на посаду завдяки цим долбаним регіонам і була членом цієї кривавої партії аж до самого кінця! Хлопці, беріться за неї, а далі клубочок розвяжеться - Вам роботи буде дуже багато.
Людмила до 11+1 Показати IP 16 Травня 2014 11:13
Яка була і В.О. начальника. Яка разом з Денисюком Василем Йосиповичем (Вася долар)начальником управління. Вміла "Грамотно" вирішити питання по землі, ну не без вигоди для себе розуміється.
11 Показати IP 5 Квітня 2014 19:43
Так, підсумуємо проміжні результати, пункт 1 прізвища: 1. Цвид - сільський голова; 2.Гуняга - санітарний лікар; 3. Жевнерова - суддя; 4. Храновська - суддя; 5. Клімчук - нині пенсіонер; 6. Карпук - депутат облради, злий рок санаторію Лісова пісня; 7. Голядинець; 8. Найда; 9. Гловацький; 10. Семенюк Тетяна Анастасіївна; Беремо по кожному зарплату за місяць, сумуємо за рік, + премії; Дивимось у податковій декларацію.+ майно родини. Можливо, хтось навмисно охоче оговорити людину, відкидаємо особисті образи, упередженість. За що боретеся синки? Щоб не було багатих! А я думав, що треба боротися, щоб не було бідних...
той до 11 Показати IP 5 Квітня 2014 19:55
Чітко, Але треба починати з перших чотирьох по списку. До речі, у Цвида є всі списки, про справжніх і підставних власників земельних ділянок.
той до той Показати IP 5 Квітня 2014 19:59
і прізвище Храновської на сьогодні - СУШИК. От, як судді Храновській (Сушик) так і Жевнєровій, першочерговим необхідна перевірка та судова люстрація.
Невже 12 Показати IP 5 Квітня 2014 20:28
Невже новий прокурор зможе перемогти шацько-любомльські родинні вікові звязки? Невже буде памятати свої перші промови? Невже зачепить митну імперію побудовану недоторканим Микитюком? Чи потрібно ворушити державу створену прикордонниками. Невже не поцікавиться у попередників прокурорів, чому і кому так вольготно живеться у Шацькому краї? Робіть ставки.
анонім Показати IP 5 Квітня 2014 22:31
добрались і до сільських рад хай народ знає хто хазяює на їхніх землях пора взяти голів за горло щоб знали як розбазарювати свого народу землі
11 Показати IP 6 Квітня 2014 21:59
гловацького пульмівського голову підвісити першим
12 Показати IP 7 Квітня 2014 09:40
потрібно перевірити голядинців це і начальника земресурсів і його брата сільського голову який продавав а не роздавав доільні апарати навіть родичам по 4000гр за стави де ловили рибу усі регіонали не платив жодноі копійки а це мільйони доречі обидва брати та іх тато запеклі регіонали а на рахунок землі то вони продали сотні гектарів на одній з ділянок у світязі будують одночасно аж дві дачі подейкують що одну для начальника прикордонного загону луцька цікаво за які заслуги
Люба Показати IP 15 Листопада 2014 11:29
Взяти нового голову ШРДА Куська О.С., бившого голову сільської ради, від регіоналів брав тихенько гроші на вибори, від керівників партії (Голядинць,.............) земельних ділянок по районі понабирав для себе, своїх родичів . Де такі земельні ділянки будуть продаватися через деякий час (розробляються документація у приватних землевпорядних організацієх). добрались і до сільських голів, щоб знали як розбазарювати свого народу землі Дбаємо про район, чи збагатити свою родину?
вова Показати IP 8 Січня 2015 15:58
Скільки грошей взяв голова сільради за забудову біля затоки 20 м біля води
олексій Показати IP 9 Січня 2015 10:28
Куди зникло межигір'я азарова на волині на базі гряда вивозили у ночі а супровождала місцева міліция що змінилось
житель свцтязя Показати IP 10 Січня 2015 11:48
Ми рідко заходили на затоку біля рибінспекції зайшли і жахнулися будинки біля води каналізация біля води цікаво за скільки продались Депутати за голос і скільки виділив грошей санітарному лікаря
таня Показати IP 19 Травня 2015 21:49
Ще довго депутати сільської світязької ради будуть крастти землю чорнозем з полів людей і продавати за великі гроші а голова їх покриває бо діляться з ним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus