USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські рятувальники перевезли понад 700 українців, які застрягли на польському кордоні

19 Березня 2020 12:54
За два дні, 17-18 березня, українські рятувальники допомогли повернутися 1295 українцям, які застрягли на польському кордоні.

Про це повідомляє ДСНС України.

Рятувальники у Волинській області на пункті пропуску «Дорогуськ – Ягодин» транспортували 741 громадян України. На пунктах пропуску «Рава-Руська – Гребенне» та «Краковець – Корчова» підрозділи ГУ ДСНС у Львівській області організували перевезення громадян, транспортом ДСНС перевезено 554 людей.

Поблизу пунктів пропусків на території України працюють спеціально обладнані місця для обігріву та життєзабезпечення, де кожен має змогу звернутись по допомогу або випити гарячої кави та чаю.

Зазначається, що робота рятувальників для надання допомоги громадянам на пунктах пропуску триває.
Як повідомлялося, 16 березня через «Ягодин» на територію україни перевезли 950 українців, які «застрягли» на польському кордоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любов Показати IP 20 Березня 2020 09:53
Ніякого чаю,а тим більше безкоштовного перевезення на Корчова-Краківець 18 березня не було. З польського боку стояла більше години ввечері, черга українців, під'їхав автобув,коли назбиралось людей близько 50, і перевіз їх на нашу територію...але не безкоштовно!!! Ніяких рятувальників не видно! Переїзд через кордон коштував 30 злотих! Потім людей вигрузили біля заправки "Окко", і робіть,що хочте! Люди добирались за свій кошт(платили приватним"особам",немалі суми)......то тільки по телевізору "організовують"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus