USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортсмени із Заболоття здобули перемогу на обласному чемпіонаті з боксу

3 Лютого 2020 19:54
Спортсмени із Заболоття вибороли перемогу на відритому чемпіонаті Пам’яті першого майстра спорту з боксу на Волині Володимира Каменєва.

Про це повідомляє Район.Ратне з посиланням на пресслужбу громадської організації федерації боксу Заболоттівської ОТГ.

Ратнівський район представляли спортсмени боксерського клубу «Брат».

Нагадаємо, на початку жовтня 2019 року Дмитро Куць, випускник Володимир-Волинського педагогічного коледжу, повернувшись у своє рідне смт Заболоття Ратнівського району, загорівся бажанням й відкрив спортивну секцію з боксу.

Змагання серед юних борців проходили упродовж 31 січня по 2 лютого. У приміщенні спорткомплексу військового ліцею ім. Героїв Небесної Сотні міста Луцьк.

За звання найкращих змагалися 170 учасників з України, Польщі та Білорусі.

Заболоттівські спортсмени здобули дев’ять перших, вісім других, три третіх призових місць. Усі учасники змагань повернулися додому з нагородами.

Тренер юних спортсменів та громадська організація дякує підприємцям Людмилі Венско та Олександру Ярковому, які підтримували команду на змаганнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus