USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські студенти їдуть у Київ, а їх рідні - плачуть

5 Грудня 2013 14:35
Тема євроінтеграції уже відійшла на другий план, - розповіли учасники сьогоднішніх мітингів. Зараз вони відстоюють ідею вільного майбутнього, де можна себе почувати безпечно і гідно жити.

Студент другого курсу СНУ імені Лесі Українки Влад Кардаш уже вдруге збирається їхати у столицю, цього разу зі своїми друзями. Каже, що на головному революційному майдані усі брати і сестри, а турбота один про одного – надихає: «Я стою тут за майбутнє України! Політика, ЄС – уже відійшли на другий план. У Києві майже не побачиш політичних прапорів, зараз вирішується доля України і кожного з нас. На головний Євромайдан ми добираємося своїми автівками чи потягом, бо автобуси повертають даішники, без жодних пояснень, ще й фари можуть побити».



Пенсіонерка Любов Павлівна також підтримує мітинги у Луцьку. Зі сльозами на очах говорить про сьогоднішню ситуацію в країні. Каже, що приходить сюди за майбутнє України.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанин Показати IP 5 Грудня 2013 14:58
Молодці
Анонім Показати IP 5 Грудня 2013 15:27
дебіли
Анонім Показати IP 5 Грудня 2013 15:33
о
Лучанин Показати IP 5 Грудня 2013 15:34
Вчора в Тайланді поліція (аналог нашого беркута) склала зброю і зняла барикади, щоб показати свою солідарність з мирними протестуючими, що стало для багатьох шокуючою несподіванкою
я Показати IP 5 Грудня 2013 15:54
А чо прапороносец прячется????
Домініка Показати IP 5 Грудня 2013 16:18
Банду геть! Слава Україні!.Ті,що на майдані ,патріоти своєї держави.Більше терпіти не треба,годі.Борімося і поборемо!!!!!!!!!!!!.Господи,поможи нам перемогти банду Януковича!
вперед Показати IP 5 Грудня 2013 16:33
хам повинен сісти за грати, а холуї його (Клімчук, Войтович і ін.) повинні бути прокляті волинянами! Це завдяки їм тримається це бандитське кодло! Закликаю волинян робити обструкцію цим холуям, скрізь де можливо. Слава студентам патріотам і презирство владній мерзоті!
володя до вперед Показати IP 5 Грудня 2013 19:05
місцеві холуї межигірського зека -це прокляття україни . Напевно їм пообіцяв дати посидіти на золотому унітазі.А ле .напевно . ні Там із таких черга від Києва до межигір.я.Стоять із спущеними мештами..Гидота..А. студенти .молодці;
ТАРАС Показати IP 5 Грудня 2013 20:22
Це не холуї, а нормальні люди, особливо Борис Петрович, які виконують свою роботу - при тому досить ефективно. А от студентів перетворили на такий собі таран, яким "три богатирі" у Києві, недоумок Гузь та йому подібні "борці за свободу" на Волині, вибивають місця на політичному Олімпі. Де були Віталій Муромець, Олег Нікітіч та Сєня Попович в ніч на суботу?
дєлового до ТАРАС Показати IP 5 Грудня 2013 20:56
такого ми ждалі давно.рішали замість закону.блатота,кумівство,корупція.одне спасіння бути біля заду теплого начальника.а тролів пр набрала багато.вже по волинських сайтах навіть мегатоннами.борис без тебе голодні будем.спаси
вперед до ТАРАСА до ТАРАС Показати IP 5 Грудня 2013 21:13
Твоя чиновницька буза мене не дивує, такі уроди як ти підтримують цю гидотну владу, а може і є цією владою. Я тобі скажу таке, якби ви не брехали людям, вони вам вже ніколи не повірять. Зараз є протистояння між мерзотою, бандюками з одного боку і українцями з іншого. Ви хочете знищити добро і перетворити людей на рабів. Ну спробуйте, щоб жаба циці не дала! Не ті часи! Твій коментар, це не коментар це г///. Бажаю Борису Петровичу сісти разом з Зеком! Ми переможемо, за нами правда і нам відступати нікуди!
111 Показати IP 6 Грудня 2013 12:49
Честь вам і слава! Всім,хто не злякався банду на Волині та в Києві! Був на Майдані,зараз там стоїть мій син з друзями! Я горджусь,що в нас така молодь! Не бійтеся! Ми вибрали своє майбутнє! Підтримайте наших дітей!!!
тарасу Показати IP 6 Грудня 2013 13:43
Яка тебе мати народила.Напевне атеістка,бо Бога в твоій душі не видно.Слава матерям героів,що поіхали захищати Украіну від банди киівськоі і луцькоі.З нами Бог і ми переможемо,бо з нами Бог.Слава Украіні.
Віра Показати IP 8 Грудня 2013 13:18
Слава патріотам!!! Слава студентству України!!! Серце наповнюється радістю, сльози течуть по щоках, коли бачиш і чуєш, як справжня УКРАЇНСЬКА ІНТЕЛІҐЕНЦІЯ виборює свою і нашу СВОБОДУ!!! Дай, Боже, здоров'я, силу духу, підтримку цим сміливим молодим людям! Допоможи, ВСЕВИШНІЙ, здобути нам перемогу!!! Вимоги молодих революціонерів справедливі!!! Це очевидно так само, як те, що 2+2=4!!! Я, як мама і бабуся, молюся, щоб всі, хто виборює справжню незалежність, залишились фізично і морально здоровими та здобули перемогу!!! Для нас з вами!!! Чуєте, ті, що лежать на диванах?!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus