USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські силовики не платять за спожитий газ

31 Березня 2016 17:41
Силові структури Волинської області боргують значні суми коштів за спожитий газ і залишаються найбільшими боржниками в регіоні.

Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу у режимі відеоселектору за участю голів районних державних адміністрацій, міських голів.

Як повідомив директор ТОВ «Волиньгаз збут», за 2016 рік волиняни спожили на 6% менше газу у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Нарахування частки населення 592,2 мільйона гривень при загальній сумі субсидій у 651 мільйон гривень. Відтак, загальний рівень оплати становить 139,6%.

Що стосується бюджетних організацій, то вони спожили газу 8,1 мільйона гривень, з яких сплачено лише 4,9 мільйона. Організації, які фінансуються з обласного бюджету розрахувались за спожитий газ на 98%. Для порівняння ті, що фінансуються з місцевого бюджету сплатили 91% суми. Серед найбільших боржників – Вузлова лікарня станції Ковель.

Що характерно, систематично не платять за спожитий газ силові структури. «УМВС, МВС, райвідділи, УДАІ – немає абсолютно проплати», - повідомляють в «Волиньгаз збуті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus