USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Волинські тероборонівці отримали квадрокоптери від громади Ковеля

19 Грудня 2023 23:10
Чергову допомогу від Ковельської громади передав сьогодні міський голова Ігор Чайка військовим. Цього разу – для 28-го окремого стрілецького батальйону територіальної оборони.

По це повідомили в Ковельській міській раді.

Два квадрокоптери – Mavic 3T з тепловізором та Mavic 3 Fly More Combo – отримав для свого підрозділу ковельчанин Олександр Міщук.

Він розповідає, що з початку повномасштабного вторгнення служив у 65-й окремій механізованій бригаді. Зараз воює у стрілецькому батальйоні в одній з найгарячіших точок – на Куп'янському напрямку.
Читати ще: Щоб нищити ворога: бійці Волинської сотки оримали від Луцької міськради чергову допомогу

За його словами, зараз дуже непроста ситуація: «Тут, у рідному місті, де немає війни, хочу ще раз наголосити ковельчанам, як важливо допомагати захисникам. Надійний тил – запорука нашої Перемоги».
Читати ще: Ковельська громада передала волинським тероборонівцям 14 портативних зарядних станцій

Ігор Чайка подякував військовому та залишив побажання на полотнищі знамена Волинської області «Чекаємо з Перемогою». Це – символічний стяг, на якому вже є підписи тих, хто встиг допомогти підрозділу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus