USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські цукрові заводи починають приймати сировину

31 Серпня 2015 16:16
Два підприємства, що займаються переробкою цукрового буряка, вже готові розпочати роботу.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 31 серпня.

Зі слів начальника управління агропромислового розвитку Юрія Горбенка, готові до роботи Гнідавський цукровий завод та Іваничівський «Європацукор». Зокрема, Гнідавський цукровий завод розпочав прийом сировини, але від виробників з інших регіонів. Від волинських сільгосппідприємств, планується, заводи прийматимуть цукровий буряк з 15 вересня.

Сировину від населення «Європацукор» прийматиме на бурякопунктах з 1 жовтня, а Гнідавський цукровий завод – з 15 жовтня.

До слова, Гнідавський цукровий завод погодився відкрити додаткові бурякопункти в окремих населених пунктах. Але це зроблять за умови, що громади пообіцяють здати не менше як по 500 тонн на цих нових пунктах прийому сировини.

Нагадаємо, торік волинські цукровари не встигали з переробкою буряків. Керівники агропідприємств скаржилися, що цукрові буряки важко здати на переробку. Заводи були не в силі переробити весь урожай, і коренеплоди концентрувалися на бурякопунктах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
бандеровець Показати IP 31 Серпня 2015 17:32
у цьому році будуть проситися щоб везли до них буряк! Особливо коли його менше посіяли і по всіх прогнозах та виглядові буде неврожай
Волинянин Показати IP 1 Вересня 2015 00:35
Ну, ЛПЗ, готуйте протигази. Знову буде сморід, як і кожного року.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus