USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські УБОЗівці затримали злочинців, які перебували у міжнародному розшуку

25 Червня 2014 12:45
Двох злочинців, жителів Республіки Білорусь, затримали оперативники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України. Обидва чоловіки перебували у міжнародному розшуку, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Як стало відомо, вищевказані громадяни разом із іншими невстановленими особами в масках із прорізами для очей проникли в дачний будинок, де під погрозою предмета, схожого на пістолет, із застосуванням насильства відносно господаря будинку, відкрито заволоділи грошовими коштами в сумі 226000 доларів США, 7700 злотих Республіки Польща і 10 мобільних телефонів. У результаті злочинці розшукувалися Брестським міжрайонним відділом слідчого комітету РБ за вчинення злочину, передбаченого частиною 3 статті 207 (Розбій із використанням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу Республіки Білорусь.

Провівши ряд необхідних оперативних заходів, правоохоронці встановили місце знаходження розшукуваних, а відтак затримали розбійників у Києві.

Нині вони перебувають у слідчому ізоляторі міста Луцька, відносно них обрана міра запобіжного заходу – тимчасовий арешт строком 40 діб із подальшою екстрадицією до Республіки Білорусь.

Працівники УБОЗ УМВС України у Волинській області проводять детальну перевірку з метою встановлення причетності вказаних осіб до вчинення аналогічних злочинів на території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юхим Показати IP 25 Червня 2014 13:37
226 тис. доларів США... Ну так, в кожному дачному будинку таке тримають.
Бульбаш Показати IP 25 Червня 2014 14:27
подумаеш, за якихось 226 тисяч грінів, і такий шум підняли.
Ваня Показати IP 25 Червня 2014 14:30
Жаль, що зловили- це добрий бандюга, коли стільки накрав.Пів Луцька на нього працювало.Це капец,нам простому люду розумом цього не понять
Анонім Показати IP 25 Червня 2014 14:31
А тепер запитайте органи справедливі, де він взяв, де вкрав? І в тюрягу ворюгу.А ні ви цього не зробите, ділення знає добре бандит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus