USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Волинські волонтери везуть на схід подарунки для жінок-воїнів та медичний автомобіль

10 Березня 2019 13:26
У чергову благодійну поїздку з подарунками жінкам-військовим та допомогою для бійців ООС вирушили волонтери центру «Серце патріота». Відправлення волонтерів відбулося 9 березня з Театрального майдану Луцька.

«Цього разу наша поїздка присвячена до Міжнародного жіночого дня 8 березня, - розповідає керівник благодійного центру «Серце патріота», депутат-укропівець Луцької міської ради Сергій Балицький. – Адже серед наших захисників, які сьогодні бережуть мир в Україні, є чимало представниць прекрасної половини людства, яких ми хочемо привітати із святом весни, краси та жіночності. Тож учні шкіл та вихованці ДНЗ Луцька підготували нашим захисницям подарунки, листи та малюнки. Окрім цього, веземо їм квіти, солодощі. Цього разу їдемо в Харківський військовий госпіталь, а також відвідаємо деякі підрозділи у Мар’янці, Авдієвці, Курахово».

Працівниця ДНЗ №20 та волонтерка Надія Кашуба принесла передачу від своїх маленьких вихованців – чудові малюнки та листи.

«Сьогодні ми усі повинні згуртуватися задля того, аби в Україні якомога швидше наступив мир, - стверджує вона. – Тому хочемо, аби в цей святковий день вони відчули, що ми любимо їх і чекаємо з перемогою».

Бійців постійно підтримують і Алла Демчук та Віталій Пастушок. Цього разу волонтери підготували їм різноманітні смаколики – печену ковбасу, м'ясо, вареники, пиріжки тощо. Окрім цього – придбали акумулятор для автомобіля, фарбу.

«Я переконана, що кожен патріот нашої Батьківщини має зробити свій вклад у перемогу, підтримати наших захисників, - каже пані Алла. – Адже ми сьогодні в затишних оселях, під мирним небом, а вони кожної хвилини ризикують своїм життям заради нашого спокою, заради безпеки України».

До збору допомоги долучився і очільник волинського осередку партії УКРОП Вячеслав Рубльов.

Гарним подарунком буде і медичний автомобіль, який придбали в Польщі. Також волонтери везуть овочі, фрукти, солодощі, консервацію для наших захисників, а ще - деталі до техніки.

«Передусім, хочу щиро подякувати усім, хто долучився до збору необхідних для наших бійців речей, - каже волонтерка Ольга Балицька. – А також закликати всіх приєднуватися до таких акцій у майбутньому. Давайте разом подбаємо про те, аби нашим бійцям було трішки легше. Тому усі охочі можуть приносити продукти харчування, фрукти, вітаміни, ліхтарики, побутову техніку, одяг, взуття, засоби особистої гігієни, маскувальні сітки. Бо тільки спільними зусиллями ми зможемо здобути перемогу».

До підготовки передачі на схід, а особливо придбання автомобіля для медиків долучився Сергій Приходько разом із групою стоматологів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Однозначно! Показати IP 10 Березня 2019 16:18
Все так погано!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus