USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські захисники у зоні АТО попередили незаконний збут наркотиків і зброї

3 Липня 2015 12:06
Після зміни колег правоохоронці повернулися із зони АТО. Мужніх захисників східних кордонів з нетерпінням чекали рідні та близькі, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Командир зведеного загону Валентин Чих доповів заступникові начальника управління Олександру Поліщуку про успішне виконання поставлених перед волинськими міліціонерами завдань на території Донецької та Луганської областей.
- Ми молимося за те, щоби війна на нашій землі закінчилася. Волинські правоохоронці одні з тих, хто прагнуть повернути мир на рідну землю. Тож хочу подякувати всім працівника органів внутрішніх справ за сумлінне виконання службових обов’язків та вірне служіння українському народу, - з такими словами звернувся Олександр Поліщук до особового складу.

Протягом 40 днів міліціонери перебували на території Донецької та Луганської областей. За період служби хлопці зарекомендували себе з найкращої сторони.

Про роботу у зоні АТО розповів Валентин Чих:

- Несучи службу на блокпостах, наші працівники виявили три факти незаконного обігу наркотиків, кілька фактів незаконного перевезення зброї та боєприпасів. А ще затримали особу, яка займалася перевезенням громадян із підробленими документами із територій, підконтрольних терористам.
Завдяки підтримці управління внутрішніх справ Волині, допомоги волонтерів і співпраці з небайдужим місцевим населенням добровольці з Волині змогли успішно виконувати накази безпосередніх керівників антитерористичної операції.

- Не залежно від того, якими мовами ми розмовляємо і де ми проживаємо, для усіх українців, від сходу до заходу, головне одне – мир на рідній землі. Тож ми повинні об’єднатися, об’єднавши всі зусилля, дійти до перемоги, – підсумував керівник зведеного загону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus