USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинські журналісти розшукують власницю голосу на відео

14 Вересня 2017 20:57
Журналісти волинського телеканалу, довкола якого зчинили ґвалт місцеві ЗМІ через допис бота, проводять з цього приводу власне розслідування і просять допомоги у цьому небайдужих громадян. Про перші несподівані результати розслідування ТРК Аверс йшлося в матеріалі «Хто розкрутив допис з російської соцмережі і навіщо його підхопили волинські ЗМІ».

Так, журналісти ТРК Аверс просять допомогти опізнати жіночий голос на відео – невідома особа зателефонувала до головного редактора телерадіокомпанії Юлії Циплюк, представившись помічницею екс-депутата від Компартії України Спиридона Кілінкарова. Нагадаємо, 13 вересня інтернет-видання ВолиньPost публікувало запис цієї розмови. Звідки у видання запис приватної телефонної розмови – невідомо. Журналісти кажуть, що його їм відправили на електронну пошту. Допис супроводжувався гучним маніпулятивним заголовком про перемовини з сепаратистами, хоча дівчина, яка сама зателефонувала луцькій журналістці, представилась помічницею Кілінкарова, який нині безперешкодно живе в Україні і проти якого досі не відкрите провадження за сепаратизм.

У розмові Юлія Циплюк розповідає, що окремих осіб, які входили до батальйону «Айдар», підозрювали в мародерстві. Та пояснює, що журналісти хочуть встановити істину, чи правдиві дані звинувачення.

Як повідомлялося, Аверс звинуватили у співпраці з сепаратистами тільки за те, що журналісти намагались перевірити, чи справді нинішній нардеп Ігор Лапін, будучи представником Айдару, був замішаний у мародерствах у зоні АТО. Про такі факти розповідають частина добровольців, що перетинались з Лапіним під час військових дій. Зокрема айдарівець Ігор Рицко розповідав журналістам, що саме Ігор Лапін наказав підкинути боєприпаси у помешкання опального луганського комуніста, того ж самого Спиридона Кілінкарова, аби розграбувати маєток. З фронту майбутній нардеп буцімто повернувся з двома бусами трофейного майна.

Інформацію зі звинуваченням Аверсу в співпраці з сепаратистами, яку підхопив у російській соцмережі та розкрутив блогер-бот сайту «Кореспондент», негайно перепостили волинські сайти, підконтрольні Ігорю Лапіну та Степану Івахіву. Тому самому Івахіву, який є власником торгової марки КОМО, сир якої досі продають по всій Росії, й потрапляє він туди через окуповану територію - через кордони, які контролюють сепаратисти.

Якщо Ви впізнали голос на аудіо, журналісти просять повідомити телеканал Аверс. Інформація буде долучена до листа, якого надіслали до СБУ з проханням розібратися у ситуації і з’ясувати, хто насправді працює з сепаратистами і з якою метою розхитують ситуацію на мирній Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сс Показати IP 14 Вересня 2017 21:06
Хто-хто, це активний (зрозуміли в якому змісті слова) Рижков!
Степан (кримчанин) Показати IP 14 Вересня 2017 21:35
Як що свістнуть, то тарган побежить. Якщо в таргана відірвати всі ніжки і свістнуть-тарган не побежить. Висновок-у таргана вуха в ніжках. Вся ця возня навколо "Аверсу"-перегони тарганів.
Петро Величко Показати IP 14 Вересня 2017 23:10
Та це голос Циплючки. Це ж очевидно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus