USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські депутати не підтримали ні ЗМІ, ні чемпіонат любителів сала

11 Жовтня 2008 08:30
Під час сесії Волинської обласної ради 10 жовтня депутати провалили ухвалення змін до бюджету Волині на 2008 рік, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Волинський губернатор Микола Романюк запропонував все-таки перерозподілити 100 тисяч гривень, які призначалися для випуску фотоальбому «Волинь» на потреби засобів масової інформації. Такою була пропозиція постійної депутатської комісії з питань духовності, культури, релігій, ЗМІ, зв’язків із громадськими організаціями та політичними партіями.
 
Фракція БЮТ наполягала підтримати призначення цих коштів, рекомендоване іншою комісією облради – комісією з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Згідно з рекомендаціями, планувалося спрямувати 80 тисяч гривень на підготовку до видання «Енциклопедичного словника Волині» і 20 тисяч – на підготовку і проведення III Чемпіонату любителів сала «З любов’ю… до САЛА».
 
Обидві пропозиції викликали жваві дискусії у сесійній залі.
 
Варіант, запропонований Миколою Романюком, був відображений у проекті рішення, взятому депутатами за основу. Проте остаточне рішення щодо змін до бюджету депутатам Волиньради так і не вдалося ухвалити. «За» проголосували лише 19 депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВПГ НМС Показати IP 12 Жовтня 2008 12:33
В тюрьмі міста Одеси незаконно перебуває волинянка - сирота Г.Воробей, якій батько - паралізований інвалід не надсилає ні одної посилки. ПВГ зверталася до ОДА з програмою захисту таких людей. Голова ОДА до цих пір відповіді не дав. Якщо любителі сала хочуть провести свій чемпіонат, то чому для цього потрібно тратити гроші в яких нуждаються такі люди, як Г.Воробей ? Цікаво : чи буде в фотоальбомі "Волинь" сторінка, як при губернаторі М. Романюку і прокурору А.Гілю незаконно садили волинян до тюрем ?
ВДВ СССР Показати IP 13 Жовтня 2008 13:31
Цікаво, цікаво... Пане Миколо, а де ви були, коли Гіля перший раз виганяли і таки вигнали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus