USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські депутати «роздують» свої витрати у наступному році?

14 Листопада 2008 14:41
Колегія Волинської обласної ради під час свого засідання рекомендували наразі не приймати рішення щодо збільшення розмірів допомоги, що надається депутатами. Про це 14 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
У проекті рішення щодо змін до положення про порядок надання депутатами облради передбачалося: «Допомога, як правило, може надаватись один раз на рік одному і тому ж одержувачу в межах 8000 гривень депутатами Волинської обласної ради». Таким чином, загальна кількість грошей, передбачених на ці видатки мала зрости з 160 тисяч гривень (наразі розмір допомоги від одного депутата складає 2 тисячі гривень, - «ВН») до 640 тисяч гривень.
Голова фракції Партії регіонів у Волинській облраді Петро Пронь звернув увагу на те, що за цей рік не використано 60 тисяч гривень, передбачених на надання допомоги депутатами Волиньради.
В свою чергу начальник головного фінансового управління Волинської ОДА Ігор Никитюк запропонував повернутися до розгляду питання щодо збільшення відповідних видатків при розгляді проекту обласного бюджету на 2009 рік. Депутати пропозицію підтримали, наголосивши на тому, щоб фінуправління «мало на увазі» зазначену суму при формуванні проекту бюджету на наступний рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Злидень Показати IP 14 Листопада 2008 14:58
Не соромно в очі людям дивитись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus