USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські депутати знову сперечатимуться про кризу, бюджет і землю?

13 Грудня 2008 10:15
Відповідне розпорядження підписав заступник голови облради Борис Загрева. Про це 12 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської облради, на розгляд сесії виносяться такі питання:
–Про внесення змін до рішення обласної ради від 15 січня 2008 № 17/5 «Про обласний бюджет на 2008 рік»;
–Про звіт обласного антикризового комітету щодо мінімізації негативного впливу світової фінансової кризи на економіку Волинської області про проведену роботу;
–Про інформацію робочої комісії щодо стану газифікації населених пунктів Волинської області;
–Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення меж населених пунктів;
–Про надання в оренду водних об’єктів місцевого значення та внесення змін у рішення обласної ради від 24.09.2002 № 3/17;
–Про план роботи обласної ради на І півріччя 2009 року;
–Майнові та інші питання;  
–Різне.
На сесію обласної ради запрошуються народні депутати України VІ скликання від Волинської області, голова, заступники голови обласної державної адміністрації, голова Апеляційного суду Волинської області, прокурор області, начальник управління Служби безпеки України у Волинській області, начальник управління Міністерства внутрішніх справ України в області, голови районних та міських (міст обласного значення) рад, керівники окремих галузевих управлінь облдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та представники засобів масової інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus