USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські держслужбовці боротимуться за першість

13 Березня 2009 11:47
Всеукраїнський конкурс «Кращий держслужбовець» покаже керівникам апаратів державних адміністрацій, якими знаннями володіють їхні підлеглі. Про це детальніше розповів начальник управління держслужби України у Волинській області Валентин Малиновський під час семінару на тему «Система управління якістю в органах виконавчої влади», – повідомляє 13 березня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Валерія Малиновського, минулого року конкурс «Кращий держслужбовець» проводили вперше. І він показав, що працівники мають низький рівень знань у сфері їхньої діяльності. «Взяти хоча б той факт, що приблизно 90%  рядових спеціалістів не знають, що цього року святкували 90-річчя існування державної служби», – зазначив начальник обласного управління держслужби.
 
Також, прикрим фактом виявився той, що участь у конкурсі брало дуже мало волинських представників. «Минулого року Волинь показала найгірші кількісні показники», – наголосив пан Малиновський.
 
Тому цього року ввели зміни щодо організації конкурсу. Щоб збільшити кількісні показники, ввели мінімальний відсоток представників із кожної райдержадміністрації. Також, участь братимуть не за власним бажанням, а всі ті, хто відповідає стажу роботи.
 
Щодо підвищення рівня знань, то паралельно із участю у конкурсі держслужбовець підвищуватиме свою кваліфікацію. А перед проведенням другого туру, на рівні області проведуть попереднє навчання. «Бо часом у районах проводять конкурс заради галочки. А потім виявляється, що рівень знань їхнього працівника досить незадовільний», – пояснив Валентин Малиновський.
 
«Крім того, за допомогою конкурсу керівники побачать, який в них персонал, і які у нього професійні знання», – виокремив позитивний момент начальник управління. «А самі працівники після участі також по іншому починають дивитись на свою роботу і обов’язки», – додав він.
 
Довідково:
 
Конкурс «Кращий держслужбовець» проходитиме у три етапи:
І тур – серед працівників райдержадміністрацій та облдержадміністрації (до 21 квітня);
ІІ тур – на рівні області (травень-червень);
ІІІ тур – всеукраїнський (вересень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus