USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Волинські газопроводи чекають грошей держави

14 Липня 2010 12:48
Підвідні газопроводи у Камінь-Каширському, Іваничівському, Володимир-Волинському, Локачинському, Старовижівському, Любешівському, Ратнівському районах Волині готові до експлуатації, однак, по окремих газових мережах, існує заборгованість за виконані роботи.

Про це повідомили 14 липня у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко перебуває у НАК «Нафтогаз України», де вестиме переговори щодо фінансування цих газопроводів.

Окрім цієї проблеми Олександр Башкаленко має намір клопотатися і щодо додаткового виділення коштів на будівництво підвідних газопроводів, що не увійшли до основного переліку капітальних вкладень.

Йдеться про села Маневицького напрямку, де, за кошти населення, уже зведено вуличні газопроводи.

Прохання звести коштом держави підвідні магістралі до цих населених пунктів перший заступник голови облдержадміністрації мотивував тим, що газифікація домогосподарств є важливою соціальною функцією держави і вагомим важелем поліпшення побутових умов проживання населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus