USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для будівництва нової ковельської поліклініки готове майже все. Чекають грошей

18 Вересня 2009 15:14
На будівництво нової поліклініки міста Ковеля зі Стабілізаційного фонду Кабінет Міністрів пообіцяв спрямувати 20 мільйонів гривень. Наразі ведеться підготовка до реалізації цього масштабного проекту та освоєння коштів в максимально стислі строки. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як поінформували ЗІК у Ковельському міськвиконкомі, з цього приводу відбулась нарада в голови обласної ради Анатолія Грицюка за участю Ковельського міського голови Сергія Кошарука, начальника головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Антона Кривицького, голови правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктора Чорнухи.
Мер Ковеля поінформував присутніх, що уже розроблено проектно-кошторисну документацію на першу чергу поліклініки на 800 відвідувань у зміну. Також на 14 жовтня оголошено тендер на будівництво першої черги поліклініки.
Керівництво області та міста звернулось із пропозицією до голови правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» взяти участь у цьому тендері. Адже генпідрядник із Волині зможе залучити до робіт саме місцевих спеціалістів.
Віктор Чорнуха пообіцяв уже включитись у роботу, як субпідрядник, і допомогти у стислі строки ТзОВ «Формат» завершити будівництво нульового циклу, а також ретельно підготуватись до тендеру. Його підприємство готове виконувати роботи, не чекаючи фінансування, а зважаючи на дані гарантії влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 16:58
Як можна проводити тендер коли в бюджеті грошей немає? А чим ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» кращий за інші ВАТ, наприклад "Волиньбуд", що Чорнуху аж ПОПРОСИЛИ! взяти участь в тендері? Для чого тендер коли переможець уже визначений? Чим може "допомогти" ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» товариству "Формат-М", яке має всі технічні можливості завершити нульовий цикл, а біда в тому, що Ковель не має грошей, щоб розрахуватися за ВЖЕ виконані роботи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus