USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські інтелігенти за Тимошенко, бо вона – конкурент Януковичу

6 Жовтня 2009 09:41
Представники волинської інтелігенції закликають усіх політиків демократичного табору підтримати кандидатуру Юлії Тимошенко на майбутніх президентських виборах. Відповідне звернення на спеціальній прес-конференції в Луцьку озвучив голова крайового товариства Святого Апостола Андрія Первозванного, почесний громадянин Волині Андрій Бондарчук.
Серед підписантів – редактори впливових у регіоні видань, діячі науки, письменники, художники, директори музеїв, артисти й громадські діячі. Це, зокрема, Василь Слапчук, Тетяна Галькун,   Володимир Марчук, Олександр Стадник, Анатолій Якубюк, Тетяна Єлісєєва, Олександр Якимчук, Василь Чепелюк та інші. 
«Останні роки були дуже складні. У тому, що сталося, винні ми всі, але потрібно винести урок. Лідерство Тимошенко не може викликати сумнівів. Вона може скласти справжню конкуренцію Януковичу», - йдеться в зверненні інтелігенції.
Довідково:
Ще 30 вересня представники організації, що презентує інтелігенцію Львівської області поширили заяву до Віктора Ющенка, Арсенія Яценюка, Анатолія Гриценка та інших представників національно-демократичного табору із закликом до об’єднання під егідою Юлії Тимошенко, котра має найбільше шансів перемогти у виборчих перегонах. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 12:06
Ото знайшлись інтелігенти...
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 13:01
Такі да!Купила Юля цих так званих ітелігентів- старих п..рдунів!
Демократ Показати IP 6 Жовтня 2009 15:01
Давно пора демократам забути образи та обєднатися наколо Юлі. А то в цьому міжсобойчику і не зглянемося, як змушені будемо мати другу державну мову - фєню, і союз з Росією через Донбас і смотрящих з Донецька у кожному місті.
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 18:10
ні фіга, Юлька-брехуха так дістала, шо навіть при загрозі перемоги Януковича за неї не голосуватиму. Особливо в першому турі. А якщо повезе то в другому про неї не згадають.
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 20:41
Шибу в президенти!
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 11:53
Аноніму (6 жовтня, 18:10). Якщо ти є представником зека-Януковича на Волині, то так і скажи, а не корч з себе порядну людину. Хто проти Юлі - той за Януковича. Інших варіантів немає.
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2009 21:54
Януковича ні в якому разі не можна допускати до влади. А зупинити його може лише Тимошенко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus