USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинські кавеенщики створили свою «прем’єрку»

14 Жовтня 2009 11:53

В обласному центрі Волині створили «Студентську лігу Луцька», де гратимуть молоді команди КВН. Про це «Волинські новини» 14 жовтня повідомив директор Ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц.
Студентська ліга створена за принципом «масляковської» Прем’єр-ліги. Тобто у ній братимуть участь новостворені та не дуже досвідчені команди, які відточуватимуть свою майстерність, набиратимуться досвіду.
За словами Валерія Пельца, у першому сезоні ліги гратимуть ті команди, які не пройшли відбору до ігор Ліги КВН «Волинь» та деякі команди, що долучилися до неї пізніше. «Зараз у Студентській лізі гратиме 4 луцькі команди, та шість з інших міст – Тернополя, Львова та Івано-Франківська» - повідомив пан Пельц.
Перший сезон «Студентської ліги» патронуватиме ректор ВНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан. У фіналі ліги 1 квітня команди змагатимуться не тільки за право виходу до волинської «вишки» - ліги КВН «Волинь», а й заодно на кубок ректора ВНУ.
Довідково:

Перший сезон «Студентської ліги Луцька» стартує  21 жовтня  о 15.30 в Центрі культури та дозвілля Волинського національного університету імені Лесі Українки. Організатори -  Ліга КВН «Волинь», Студентська рада ВНУ імені Лесі Українки, ВОО «Народно-демократична ліга молоді».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus