USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські красуні змагатимуться за участь у «Міс Україні-2008».

28 Вересня 2008 13:26
Учора, 27 вересня, у Народному домі «Просвіта» відбувся кастинг дівчат, які у грудні візьмуть участь у конкурсі краси «Міс Волинь-2008». Переможниця «Міс Волинь-2008» поїде до Києва на «Міс Україну-2008». Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Почесне журі у складі організатора «Свята краси та моди» Віктора Хоростинського, засновниці журналу «Насолода» Олени Бекеші, директора модельного агентства «Гламур» Олени Дьоміної, представниці Національного комітету конкурсу «Міс Україна» Олени Яруш, волинської дизайнерки Олександри Логвинович та арт-дизайнера журналу «Твій стиль» Назара Землянського відібрало для участі у конкурсі «Міс Волинь-2008» 17 волинянок. Переможниця цього конкурсу поїде представляти Волинь на «Міс Україну-2008».
 
Також кожен член журі мав при собі картки, які при бажанні міг дати якійсь із учасниць кастингу для продовження співпраці. Опісля із кожною відібраною дівчиною на конкурс «Міс Волинь-2008» провели коротеньку фотосесію.
 
Серед основних критеріїв відбору Олена Яруш визначила «цікаве обличчя в українському стилі, зі своїми бровами та виразними очима». Також, за словами пані Яруш, вона звертала увагу на фігуру та ерудованість дівчини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
uipyvhb Показати IP 28 Вересня 2008 15:28
uLlpuv zpfsqflenhdu, [url=http://svjaiuzvmwce.com/]svjaiuzvmwce[/url], [link=http://zbwvetyxjwwl.com/]zbwvetyxjwwl[/link], http://cvdznwngmjhs.com/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus