USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинські лікарні отримали обладнання на 6,5 мільйона гривень

2 Квітня 2009 12:00
Для трьох лікувальних закладів Волині було придбане високовартісне медичне обладнання за бюджетні кошти. Його сьогодні медзакладам урочисто вручив голова Волинської ОДА Микола Романюк, – 2 квітня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Зокрема, Луцький пологовий та обласна інфекційна лікарня отримали ультразвуковий скануючий прилад ULTIMA PA, який коштує 330 тисяч гривень.
Найбільше необхідної апаратури дісталося Волинському онкологічному диспансеру. Для нього в рамках обласної програми боротьби з онкологічними захворюваннями на 2007-2016 роки придбали комп’ютерний томограф виробництва японської фірми «Тошиба» вартістю майже 5 мільйонів гривень. Окрім того, колектив онкодиспансеру отримав мамограф зі стереоскопічною приставкою для діагностики захворювання молочної залози італійського виробництва, який коштує 900 тисяч гривень.
Також для встановлення цієї апаратури за місцеві кошти відремонтували приміщення, що обійшлося у 350 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus