USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські міліціонери влаштували дітям свято. ФОТО

1 Червня 2013 15:18
Імпровізований день відкритих дверей влаштували дітям правоохоронці Волині.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Дітей запросили у Волинське училище професійної підготовки працівників міліції, що в Ківерцівському районі. Там їм провели екскурсію територією навчального закладу, видовищне шоу у виконанні бійців спецпідрозділів, виставку зброї та службових автомобілів тощо, міліціонери подарували учням свято.

Мета заходу - захист прав дітей, профілактика вживання алкоголю та тютюнопаління, попередження злочинності серед неповнолітніх, правове виховання молоді та, зокрема, забезпечення цікавого та змістовного дозвілля.

Начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук, котрий і був ініціатором заходу, звернувся до дітей із такими словами:
«День відкритих дверей – це гарна справа. Таким чином кожен із вас зможе зрозуміти особливості нашої непростої професії. Щодня міліціонери ризикують своїм життям і здоров’ям. Сьогодні ви зможете побачити те, чим вони живуть. Сподіваюся, що після цього дехто з вас вирішить у майбутньому присвятити життя служінню народу».

Діти із захватом спостерігали за всім, що відбувалося навколо: нікого не залишили байдужими показові виступи з елементами рукопашного бою у виконанні бійців «Сокола» і «Беркута», інсценізована затримка злочинців на автомобілі, знешкодження вибухонебезпечного предмету.

Школярі не лише побачили, які автомобілі є в автопарку міліціонерів, а й могли спробувати себе в ролі правоохоронця.

Чимало емоцій викликав виступ гостей – вихованців школи «Козацького гарту» під керівництвом Олександра Середюка.

З неабиякою цікавістю школярі тримали автомати, снайперські гвинтівки, оглядали технічні засоби охорони різних об’єктів, роздивлялися обладнання експертів-криміналістів, стріляли з пейнтбольних рушниць тощо.

Після цього діти посмакували справжнім козацьким кулешем, приготовленим на солдатській кухні, та солодощами, щасливі поїхали додому.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 1 Червня 2013 15:50
Хай би показали ДАЇ,МРЕВ де будуть дітей у майбутньому доїти. Чи мавпятник та опорні пункти, де будуть обкрадати та бити по нирках. МУСАРНЯ- МАФІЯ В ЗАКОНІ
Вчитель Показати IP 1 Червня 2013 17:54
Звозили всіх добровільно-примусово. За телефонним дзвінком, як при совдепії. Одне лише радує - учням юуло справді цікаво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus