USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські олімпійці і паралімпійці отримують квартири на початку 2009-го

19 Листопада 2008 13:10
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук під час особистого прийому 19 листопада сказав, що 6 волинських спортсменів отримають квартири у перших місяцях 2009 року, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Кравчук розповів спортсменці Надії Боровській та її чоловіку, що нещодавно відбулася зустріч голови Волинської ОДА Миколи Романюка та голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка. На ній було домовлено про те, що у першому кварталі 2009 року 4 волинські олімпійки та 2 паралімпійці отримають обіцяні квартири. Відповідні кошти будуть закладені в обласному бюджеті на наступний рік.
 
За словами Святослава Кравчука, Надія Боровська отримає першочергово двокімнатну квартиру, оскільки вже має власну сім’ю. Проте спортсмени за бажанням можуть вкласти власні кошти й одержати помешкання з більшою площею. Як стверджує заступник волинського губернатора, важливо, щоб спортсмени, яким виділять квартири, й у подальшому представляли саме Волинь на змаганнях різного рівня.
 
Довідково:
 
Зараз Надія Боровська зі своїм чоловіком проживає у студентському гуртожитку у кімнаті площею 6 квадратних метрів.
 
6 серпня волинський губернатор Микола Романюк сказав, що будуть розглядати це питання по результатах роботи по виконанню бюджету області за підсумками дев’яти місяців, що дасть змогу забезпечити спортсменок як мінімум однокімнатною квартирою.
 
3 вересня під час виступу на зустрічі з олімпійцями радник голови обласної ради з міжнародних питань Микита Мазелюк заявив про те, що всі представники Волинської збірної отримають квартири і це питання буде вирішуватись упродовж  9 місяців.
 
5 вересня голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк розповів, що питання щодо виділення коштів на придбання квартир для спортсменок, які захищали спортивну честь України на Олімпійських іграх цього року, розглядатиметься під час засідання профільної депутатської комісії Волинської облради. Проте, на думку Анатолія Грицюка, це засідання відбудеться не раніше початку жовтня.
 
12 вересня голова Волинської ОДА Микола Романюк ще раз запевнив, що волинські «олімпійки» все-таки отримають обіцяні квартири.
 
Під час нещодавніх засідань постійних комісій Волинської обласної ради депутати рекомендували посприяти вирішенню «житлового питання» олімпійцям області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus