USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Волинські підприємства зв’язку найбільше заробляють на мобільниках

24 Квітня 2009 19:59
Упродовж першого кварталу 2009 року послугами транспорту на Волині скористались майже 36 мільйонів пасажирів, що на 5,4% менше, ніж рік тому. Про це «Волинським Новинам» повідомили сьогодні, 24 квітня, у головному управлінні статистики в області.
Послугами транспорту на Волині скористалися 35,9 мільйона пасажирів, що на 5,4% менше, ніж рік тому. Вони надавали перевагу автомобільному транспорту, який виконав 79% загальних пасажирських перевезень. Слід зазначити, що на ринку автотранспортних послуг провідну позицію займають приватні автоперевізники-фізичні особи, вони перевезли 23,1 мільйона осіб або 82% пасажирських автоперевезень.
Міським електричним транспортом користувались 6,4 мільйона громадян (18% загальних пасажирських перевезень), з них 3,5 мільйона використали право на безкоштовний проїзд. В порівнянні з минулим роком обсяги перевезень зменшились майже на третину. Зношеність транспортних засобів є причиною їх частих простоїв у ремонті, що зменшує кількість виїздів у рейси.
Підприємства зв’язку за січень–лютий надали послуг за основним видом діяльності на 86,2 мільйона гривень, із них 24,4 мільйона – населенню. Порівняно з минулим роком загальна вартість наданих послуг у порівнянних цінах майже не змінилась. Найбільші доходи отримані від мобільного та міського телефонного зв’язку. Частка їх становить відповідно 61,1% та 11,3% загальної вартості наданих послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus