USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські підприємці хочуть уберегти державних мужів від необдуманих рішень

14 Серпня 2009 13:11
Інтереси волинських підприємців у Кабінеті Міністрів України представлятимуть заступник губернатора Василь Байцим та голова правління ЗАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Руслан Вайман. Таке рішення прийняли сьогодні, 14 серпня, під час засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Під час засідання координаційної ради сьогодні затвердили склад галузевих рад підприємців, зокрема з питань сільського господарства, будівництва, транспорту і торгівлі. До координаційної ради підприємців при облдержадміністрації увійшли Василь заступник губернатора Байцим, голова правління ЗАТ «Луцький домобудівельний комбінат»Руслан Вайман, заступник директора ВАТ «Луцьке АТП-10727» Михайло Демчук, директор ТзОВ«КУА «Прайм – Тайм» Олександр Слабенко, генеральний директор ДП «Волиньстандартметрологія» Адам Ханзерук та інші.
 
Що до представництва волинських підприємців у Кабміні, то цю роботу доручили Руслану Вайману та Василю Байциму. Голова правління ЗАТ «Луцький ДБК» вбачає у коордраді підприємців додатковий канал інформації у Кабміні. «Питань маса, а нас ніхто не чує», - зазначив він.
 
Основна мета створення такої координаційної ради, на думку пана Байцима, полягає у тому, щоб «уберегти державних мужів від необдуманих рішень», а колективно приймати ті чи інші рішення. «Чи буде підйом економіки, чи буде криза, підприємцям все одно прийдеться працювати, бо в основному вони формують дохідну частину місцевого бюджету», - зауважив на важливості підприємницької галузі заступник губернатора.
 
«Зі свого боку я зроблю усе можливе, щоб у Кабміні почули про проблеми підприємців на місцевому рівні», - запевнив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 14 Серпня 2009 15:31
таких прохачів до кабміна їздять тисячами....для чого шось обіцяти,якшо вийде як завжди...Байцим не кажіть гоп ,поки не перескочете....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus