USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські податківці цьогоріч порушили 10 кримінальних справ проти корупціонерів

15 Грудня 2008 16:45
На Волині  протягом січня-листопада  2008 року за матеріалами підрозділів по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби відносно податківців та за фактами вчинення ними злочинів у сфері службової діяльності правоохоронними органами порушено 10 кримінальних справ, – повідомляють 15 грудня «Волинські Новини».
Як інформує сайт Державної податкової адміністрації у Волинській області, загалом, до органів прокуратури Волинської області вже спрямовано 20 матеріалів службових перевірок  для прийняття рішення згідно з статтєю 97 КПК України.
Відносно працівників ОДПС області за матеріалами перевірок відділу  по боротьбі з корупцією  складено 11 адмінпротоколів за порушення вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією». Загалом, за 11 місяців  цього року проведено 276 службових перевірок.
У грудні за матеріалами відділу по боротьбі з корупцією а органах ДПС ДПА в області  прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу за фактом приховування особливо важливих документів.
Як з’ясувалося  в ході перевірки, приховування матеріалів по факту затримання автомобіля з вантажем  алкогольної продукції, що була маркована  марками акцизного збору з ознаками підробки,  спричинило порушення  роботи підрозділу податкової міліції по боротьбі з незаконним обігом підакцизних товарів.
Упередженню  корупційних правопорушень співробітниками підрозділу приділяється виняткова увага. Роз’яснювально-профілактична робота  відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Волинській області має постійний та системний  характер.
За 11 місяців 2008 року проведено 386  роз’яснювально-профілактичних заходів. Пріоритетними та найбільш ефективними  у цих  заходах залишаються зустрічі з трудовими колективами та індивідуальні співбесіди, особливо з молодими працівниками органів ДПС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Злидень Показати IP 15 Грудня 2008 18:32
Порушили проти дрібних порушників. За хабар закриють справи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus