USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинські податківці виявили оборудки майже на 600 мільйонів

22 Січня 2013 11:26
Торік на Волині податківці виявили 35 сумнівних фінансових операцій.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Ці комерційні оборудки волинських фірм майже на 600 мільйонів гривень можуть бути пов’язані з легалізацією тіньових доходів, - повідомили у відділі боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПС у Волинській області.

Після об’єктивного аналізу усіх обставин здійснення цих фінансових операцій, податкові ревізори задокументували 19 фактів ймовірної легалізації доходів, здобутих злочинних шляхом, у 17 випадках - ознаки злочинів, що передують відмиванню доходів та 12 фактів, що свідчать про ймовірне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Усі напрацювання відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПС у Волинській області передані до правоохоронних структур.

Відтак, правоохоронці викрили 19 злочинів, з яких 10 злочинів, що передують легалізації доходів, 4 – за фактами відмивання злочинних доходів і задокументували 5 фактів ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Окрім того, до підрозділу податкової міліції передано 8 аналітичних матеріалів.

Із моменту вступу у дію нового Кримінального процесуального кодексу України з використанням матеріалів відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПС у Волинській області податкова міліція розпочала 5 досудових розслідувань у кримінальних провадженнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маня Показати IP 22 Січня 2013 11:58
Ну кому потрібна така інформація.Журналісти не маєте конкретних фактів не пишіть нічогоящо вам не дають права цього зробити.Такий заголовок виялили оборутки на 600 мільйонів в кого виявили,хто ці "герої"? Хай знає народ,як живуть люди,а не ми? Ми так не жили і жити не будемо.
А що Показати IP 22 Січня 2013 12:43
Задокументувати можу і я. Результати де? Дійсно, кому ця інформація потрібна, хіба щоб народ подратувати. От якби зловили дядька з мішком соломи, то написали б все достеменно:і хто, і звідки, і куди, і як наказалий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus