USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські прикордонники гналися за «Мерседесом» із горілкою

13 Березня 2009 15:30
На Волині з пункту пропуску «Самари» автомобілем «Мерседес» втекла громадянка Білорусі. Як з’ясувалося, втікачка везла на батьківщину 93 пляшки горілки, – повідомляють «Волинські Новини».
Про можливу контрабанду алкогольних виробів працівники Держприкордонслужби дізналися напередодні. Коли синій «Мерседес», про який ішлося в орієнтуванні, з’явився в пункті пропуску, його вирішили направити на поглиблений огляд. Машиною поверталися додому двоє громадян Білорусі – жінка й чоловік.
Відчувши надмірну увагу правоохоронців, жінка самовільно сіла за кермо, розвернула автомобіль та почала тікати в напрямку села Самари. Їй навздогін вирушила оперативно-пошукова група однойменного прикордонного підрозділу.
Про втікачку поінформували підрозділи митниці та міліції. Невдовзі в селі прикордонники затримали порушницю. В її машині виявили тайник – спеціально обладнаний металевий бак із 93 пляшками горілки.
Автомашину з алкогольною контрабандою вилучили та передали в митну варту. Її власниці загрожує відповідальність за порушення прикордонного режиму, митних правил, а також за злісну непокору правоохоронцям, – повідомляє сайт Держприкордонслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Митник Показати IP 14 Березня 2009 14:26
Тільки в нас прикордонники та митники ловлять контрабанду в одному напрямку!!!! З України. Я не розумію, чому б не дозволити вивозити людям стільки зможуть провезти. Вивозять з твоєї країни залишають свої кошти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus