USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинські прикордонники врятували життя нелегалу

25 Грудня 2012 13:56
Учора, 24 грудня, вночі працівники Луцького прикордонного загону на ділянці відповідальності відділу «Ягодин» виявили порушника та врятували йому життя.

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі України.

Прикордонний наряд помітив та затримав невідомого, який щойно перетнув державний кордон із Польщі в Україну поза пунктом пропуску. Затриманий мав на вигляд 50 років, проте документів при ньому не було. До того ж чоловік не міг розмовляти та ледь пересувався, адже був з явними ознаками переохолодження та обмороження. Мандрівник виявився неабияким екстрималом, оскільки наважився у 15-градусний мороз переплисти річку Західний Буг, яка ще не зовсім замерзла.

З його коротких пояснень вдалося з’ясувати, що він ‒ громадянин Латвії і намагався добратися з Риги до родичів у Кіровоград. Також латвієць повідомив, що не зміг перетнути кордон в польському пункті пропуску, оскільки не мав відповідних документів, тому й вирішив піти в обхід.

Наразі затриманий перебуває в районній лікарні в тяжкому стані внаслідок обмороження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 25 Грудня 2012 17:15
не вірю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus