USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські ПТНЗ у центрі Луцька демонстрували хто на що ладний. ФОТО

5 Червня 2009 13:00
Випускники шкіл завдяки виставці-ярмарку мають змогу зорієнтуватися у якому професійно-технічному навчальному закладі області вони б хотіли навчатися. Адже 5 червня на Театральному майдані проходить щорічний обласний фестиваль художньої  творчості учнів ПТНЗ, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами директора Волинського державного центру естетичного виховання учнів ЗОШ і ПТНЗ Володимира Шпалерчука, фестиваль художньої  творчості учнів ПТНЗ проходить щорічно. Основна його мета – ознайомити учнів-випускників із тим, чим займаються у певному професійно-технічному навчальному закладі, що там вчать робити.
 
Адже протягом фестивалю відбувається виставка робіт учнів та вчителів цихвишів. Це є витвори із глини, різьби по дереву, вишиті рушники та сорочки, меблі із лози, кондитерська та хлібобулочна випічка, картини.
 
Крім цього, деякі учні демонстрували свої вміння з різьби, ліплення із глини та живопису просто неба для усіх відвідувачів виставки.
 
Також в рамках фестивалю організовано виступи колективів, які займаються художньою самодіяльністю. Всього участь у фестивалі бралор 19 професійно-технічних навчальних закладів Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus