USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські рятувальники отримали благословення в грамотах

19 Вересня 2008 17:52
Декан Троїцького кафедрального собору протоієрей Володимир Подолець, старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний та інші священнослужителі святкували День рятівника в управлінні Міністерства надзвичайних справ у Волинській області. Про це 19 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Волинської єпархії УПЦ КП, священники на запрошення начальника головного управління МНС у Волинській області генерал-майора Володимира Грушовінчука побували в місцевому управлінні Міністерства з надзвичайних ситуацій із нагоди професійного свята цього відомства.
Після подячного молебню підполковнику Сергію Бахтай, капітанам Ірині Варварчук, Василю Оліферчуку, Олександру Крисанову, майору Олегу Тарасюку, прапорщику Олегу Твердохлібу вручили благословенні грамоти єпископа Луцького і Волинського Михаїла. Отець Володимир виголосив напутнє слово, зазначивши їм про відповідальність за чужі життя і власні душі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus