USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські саломани, харчовики та працівники сільського господарства «загуляють» в один день

29 Вересня 2008 13:22
Начальник головного управління агропромислового розвитку Волинської ОДА Анатолій Аршулік закликав керівників переробних підприємств області узяти участь у ІІІ Чемпіонаті любителів сала. Про це 29 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Цьогорічне дійство співпаде із відзначенням Дня працівників харчової промисловості. Такий збіг відбувся через позицію представників облдержадміністрації, які запрагнули об’єднати декілька подій. Адже на цю ж дату припадає і свято працівників сільського господарства.
 
Переробні господарства змагатимуться на святковому ярмарку, у виставці сала і виробів із цього продукту.
 
Довідково:
 ІІІ Чемпіонат любителів сала відбудеться 18-19 жовтня 2008 року біля центрального входу до луцького Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Минулоріч захід висвітлювали 123 представників ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus